Ana Sayfa Batı Trakya Haberler EYALET BAŞKANI METİOS, DEB PARTİSİ BAŞKANI ÇİĞDEM ASAFOĞLU’NUN RANDEVU TALEBİNE CEVAP DAHİ...

EYALET BAŞKANI METİOS, DEB PARTİSİ BAŞKANI ÇİĞDEM ASAFOĞLU’NUN RANDEVU TALEBİNE CEVAP DAHİ VERMEDİ

29
0

Eyalet Başkanı Metios, DEB Partisi Başkanı Çiğdem Asafoğlu’nun randevu talebine cevap dahi vermedi ve yerel seçimler öncesinde galiba taraflar arasında kılıçlar çekilmişe benziyor!

Partinin başına yeni seçilen Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu, ekibi ile nezaket ziyaretlerine tam gaz devam ediyor.

Bu bağlamda Doğu Makedonya – Trakya Eyalet Başkanı Hristos Metios’dan randevu talebinde bulunan Çiğdem Asafoğlu’na Doğu Makedonya – Trakya Eyalet Başkanlığı cevap dahi vermediği belirtiliyor.

Bunun üzerine kısa ve yazılı olarak yayınlanan bir eleştiri yazısında DEB Partisi şu ifadelerle bu durumdan duyulan rahatsızlığı gündeme getiriyor.

“METİOS’UN AZINLIĞIMIZA VERDİĞİ ÖNEM BU KADAR”

“Partimiz bölgemizin en büyük mülki idare amiri olan Doğu Makedonya – Trakya Eyalet Başkanlığı’na randevu talebinde bulunmuş ancak nedenini bilmediğimiz sebeplerden dolayı talebimiz cevapsız kalmıştır.

Nezaket ziyaretinde bulunmak amacıyla yaptığımız randevu talebine dahi cevap vermeyen Doğu Makedonya – Trakya Eyalet Başkanlığı’nın azınlığımıza ne kadar önem verdiği buradan anlaşılmaktadır.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz