Ana Sayfa Batı Trakya Haberler ESNAF VE SANATKARLAR ODASI ŞAPÇI’DA TOPLANDI

ESNAF VE SANATKARLAR ODASI ŞAPÇI’DA TOPLANDI

26
0

Rodop Esnaf ve Sanatkarlar Odası 2 Mart Cuma günü Yönetim kurulu toplantısını Şapçı’da gerçekleştirdi. Başkan Argiris Argiropulos başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Yönetim Kurulu üyelerinin tamamı hazır bulundu.

Belediyenin Konferans Merkezi’nde gerçekleşen toplantıda Maronya-Şapçı Belediye Başkanı İlias İoannakis ve bütün Yönetim kurulu da hazır bulundu.

Toplantının gündem konularından biriside Şapçı bölgesi ve genel olarak Rodop bölgesindeki kayıt dışı ekonominin kontrol altına alınmasının yanısıra, son zamanlarda giderek artan yabancı uyruklu seyyar satıcıların durumunun ele alındığı belirtiliyor.

Ayrıca Oda’nın Başkan Yardımcılarından Kalçidis toplantıda bir diğer ele alınan konulardan, Serbest Ekonomik Bölge hakkında bilgi verdiği belirtiliyor.

Son olarak bu yıl “Tharaki 2012” Fuarında Oda tarafından Şapçı Sanatkartları Derneği’ne bir yer tahsis edilmesinin oy birliğiyle karara bağlandığı ifade ediliyor.

Toplantıyı kendi bölgelerinde yapmalarından dolayı Belediye Başkanı İlias İoannakis, Başkan Argiris Argiropulos’a teşekkür ettiği ifade ediliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz