Ana Sayfa Batı Trakya Haberler ESKİ GENEL BAŞKANLAR KAHVALTIDA BULUŞTU

ESKİ GENEL BAŞKANLAR KAHVALTIDA BULUŞTU

19
0

İstanbul’da Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği eski başkanları sabah kahvaltısında buluştu. Buluşmada, 20 Eylül’de Yunanistan’da yapılacak olan erken genel seçimler de masaya yatırıldı.

Genel Başkan Av. Necmettin Hüseyin’in ve 5 eski Genel Başkan Dr. Mustafa Rumelili, Tahsin Salihoğlu, Av. Burhaneddin Hakgüder, Opr. Dr. Erol Kaşifoğlu, Selahattin Yıldız ile iş adamı Kaşif Samioğlu istişare toplantısı için Kalyon Otelde sabah kahvaltısında bir araya geldi. 

Av. Necmettin Hüseyin öncelikle Batı Trakya camiasının duayenleri ve davayı kendisine öğreten eski Genel Başkanlara 54. Olağan Genel Kurulda kenisine ve ekibine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Genel gündem ile Batı Trakya Türklerinin sorunları ve çözüm yollarının konuşulduğu kahvaltı yaklaşık 4 saat sürdü. 

20 Eylül 2015 tarihinde Yunanistan’da yapılacak olan seçimlerin de değerlendirildiği toplantıda, Batı Trakya Türkleri’nin yine tek vucut olarak Yunanistan’daki varlıklarını tüm Dünya’ya haykırmaları için seçimde uygulanabilecek strateciler değerlendirildi.  

Kahvaltılı buluşmada Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği’nin önümüzdeki süreçte uygulayacağı faaliyet ve çalışmaların da istişaresi yapıldı.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz