Ana Sayfa Batı Trakya Haberler ELMALI BİÇKİ-DİKİŞ-NAKIŞ VE EL SANATLARI KURSU’NUN YIL SONU SERGİ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ

ELMALI BİÇKİ-DİKİŞ-NAKIŞ VE EL SANATLARI KURSU’NUN YIL SONU SERGİ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ

18
0

İskeçe Türk Birliği çatısı altında faaliyet gösteren Elmalı Biçki-Dikiş-Nakış ve El Sanatları Kursu’nun yıl sonu sergi açılışı 1 Haziran 2014 Pazar günü gerçekleştirildi.

Açılışa İskeçe Türk Birliği Başkanı Av. Ramadan Nizam ve Yönetim Kurulu Üyelerinin yanısıra, Türkiye Cumhuriyeti Gümülcine Başkonsolosluğu Muavin Konsolosları Alper Atak ve Murat Ertaş, BTTADK Asbaşkanı Ahmet Faikoğlu, İskeçe Müftü Yardımcısı Ahmet Hraloğlu, BAKEŞ Asbaşkanı Remzi Şaban, yapılan son seçimlerde yeni Mustafçova Belediye Başkanı seçilen Cemil Kabza, yine yapılan son seçimlerde Doğu Makedonya Trakya Eyaleti Meclis Üyesi seçilen Hüseyin Mehmet Usta ve çok sayıda soydaş katıldı.


Etkinliğin açılış konuşmasını İskeçe Türk Birliği Başkanı Av. Ramadan Nizam yaptı. Ardından selamlama konuşmaları yapıldı ve Elmalı Biçki-Dikiş-Nakış ve El Sanatları Kursu’na üç yıl boyunca devam eden ve başarıyla tamamlayan öğrencilere başarı belgesi verildi.

Elmalı Biçki-Dikiş-Nakış ve El Sanatları Kursu öğretmeni Ayşen Dur ve öğrencilerinin yıl boyunca üretmiş oldukları el emeği göz nuru ürünleri sergilendi. Etkinlikte ayrıca, İskeçe Türk Birliği Halk Oyunları ekibinin gösterisi katılımcıların beğenisini topladı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz