Ana Sayfa Batı Trakya Haberler DOĞU MAKEDONYA VE TRAKYA BÖLGESİ İSTANBUL’DA TANITILIYOR

DOĞU MAKEDONYA VE TRAKYA BÖLGESİ İSTANBUL’DA TANITILIYOR

22
0

Doğu Makedonya ve Trakya Bölgesinin kalbi İstanbul’da atacak. Bölgenin güzelliklerinin sergileneceği etkinlik 17 Haziran Cuma günü saat 19.00’da Sismanoglio Megaro’da gerçekleşecek. Etkinlikte bölgenin turizm potansiyeli güzellikleri ve oteller tanıtılacak, Türkiye’deki turizm şirketleriyle iş görüşmeleri gerçekleştirilecek.

Etkinliğe Hükümet Sözcüsü Georgios Petalotis, Doğu Makedonya ve Trakya Bölge İdaresi Başkanı Aris Yannakidis, Yunanistan İstanbul Başkonsolosu Vasileios Bornovas, Doğu Makedonya ve Trakya Kültür ve Turizmden Sorumlu Bölge İdaresi Başkan Yardımcısı Konstantinos Papakosmas katılacak.

Koordinasyonu MEGA CHANNEL temsilcisi muhabir ve gazeteci Andreas Rompopoulos yönetecek.

Etkinlik ile ilgili yazılı basın açıklaması gönderildi. 

 

BASIN BÜLTENİ

11 June 2011

“Doğu Makedonya ve Trakya Turizm, Güzellik ve Kültürü Sismanoglio Megaro’da”

17 – 21 Haziran

 

Yunanistan İstanbul Başkonsolosluğu ile Doğu Makedonya ve Trakya Bölge İdaresi, Sismanoglio Megaro’da Doğu Makedonya ve Trakya bölgesinin turistik mekânları ve kültürünü tanıtıcı üç günlük bir etkinlik düzenlemektedir. Etkinliğin açılışı 17 Haziran Cuma günü saat 19.00’da Sismanoglio Megaro’da yapılacaktır.

Drama, Kavala, Rodopi ve Evros illeri ile Thasos (Taşoz) ve Samothraki (Semandirek) adaları, Haziran ayının 17’si ile 19’u arasında, «Yanı başınızdayız» şiarıyla İstanbul’a geliyorlar. Ziyaretçiyi masalsı geçmiş zamanlara taşıyan bölgenin benzersiz doğal güzellikleri, billur suları, bakir ormanları, eşsiz arkeolojik siteleri, Bizans kentleri, Osmanlı eserleri ve geleneksel beldeleri ile Doğu Makedonya ve Trakya bölgesi Avrupa ve Balkanlar tarihi ve kültürüne açılan büyüleyici bir kapı teşkil etmektedir.

Etkinlikler sırasında, Doğu Makedonya ve Trakya bölgesinin çeşitli yerel yönetimleri, folklor ve arkeoloji müzeleri, Kavala şehrinin mumdan heykeller müzesi ve Sufli’nin ipek müzeleri tarafından tanıtıcı malzemeler dağıtılacak, ayrıca ise ziyaretçiler müzik ve dans etkinlikleri izleyebilecektir. 19 Haziran Pazar günü yapılacak çekilişlerde şanslılar Doğu Makedonya ve Trakya’nın seçkin otellerinde ağırlanma fırsatı bulacaktır.

 

Tanıtım Süresi: 17-19 Haziran 2011

Saatler: Cuma: 19:00 Cumartesi-Pazar: 12.00- 20.00

Kurumlarası İş (B2B) Toplantıları

 

Üç gün sürecek olan etkinliklerin yanı sıra 20-21 Haziran Pazartesi ve Salı günü, saat 10:00- 18:00 arasında, Sismanoglio Megaro’da kurumlarası (B2B) özel iş toplantıları yapılacaktır. Sadece profesyoneller için. Katılacak olan sirketlerin listesini görmek için www.sismanogliomegaro.com adresini ziyaret ediniz.

 

LCV: sismanogliomegaro@gmail.com

0212 244 9335 (Salı-Cuma: 11.00-13.00)


Bilgiler:

Sismanoglio Megaro

İstiklal Caddesi, No 60, Galatasaray, Beyoğlu

Telephone number: 0 212 24 49 35

www.sismanogliomegaro.com

www.sismanoglioevent.gr

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz