Ana Sayfa Batı Trakya Haberler DEB İSKEÇE’DE GÜÇLENMEYE DEVAM EDİYOR

DEB İSKEÇE’DE GÜÇLENMEYE DEVAM EDİYOR

16
0

Bir döneme damgasını vuran bağımsız listelerde görev alarak milletvekili adayı olan önemli isimler Dostluk Eşitlik Barış (D.E.B.) Partisi’ne katıldı.

1989, 1990 ve 1993 yıllarında yapılan seçimlerde İskeçe’de oluşturulan bağımsız İKBAL listesinde yer alan milletvekili adayları Rasim Murcaoğlu, Mustafa Çakır ve Kadir Yunusoğlu DEB Partisi’ne katıldı. Katılım sırasında DEB Partisi’nin kurucularından olan ve 1993 yılında yapılan seçimlerde bağımsız İKBAL listesinde yer alan Niyazi Avcı da hazır bulundu.

 

30 Temmuz 2011 Cumartesi günü İskeçe bürosunda DEB Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İskeçe İl Teşkilatı Sorumlusu Ozan Ahmetoğlu’yla görüşen eski bağımsız İKBAL listesi milletvekili adayları olan; Taraşmanlı nahiyesi eski meclis üyesi ve Taraşmanlı köyü mütevelli ve encümen heyeti eski başkanı Rasim Murcaoğlu, Batı Trakya Türk Öğretmenler Birliği eski başkanlarından ve 1971 yılında İskeçe Muzaffer Salihoğlu Azınlık Lisesi’ndeki görevinden devlet tarafından azledilen öğretmen Mustafa Çakır, İskeçe Türk Birliği eski başkanlarından öğretmen Kadir Yunusoğlu ve eski Sinikova nahiye başkanlarından Niyazi Avcı, DEB Partisi’ne katılmaktan ve verdikleri destekten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

 

DEB Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İskeçe İl Teşkilatı Sorumlusu Ozan Ahmetoğlu eski bağımsız milletvekili adaylarına partiye katıldıkları için teşekkür ederek, DEB Partisi’nin bu katılımlarla beraber daha da güçlendiğini ve yoluna emin adımlarla devam ettiğini belirterek şunları söyledi: “Bugün DEB Partisi İskeçe İl Teşkilatı için önemli bir gün. 1989, 1990 ve 1993 döneminde kurulan bağımsız listelerde görev alan, bir dönemin çok önemli kişileri partimize katılmış oldular. Herşeyden önce bunun sembolik önemi çok büyük. O dönem gerçekten önemli bir dönemdi. O dönemlerde halkımız tarafından verilen mücadeleler sayesinde vatandaşlık haklarımızın bir çoğunu elde ettik. Kendilerine partimize verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyor ve hayırlı olmasını diliyorum.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz