Ana Sayfa Batı Trakya Haberler DEB PARTİSİ’NDEN EYALET BAŞKAN YARDIMCISI ERCAN HÜSEYİN’E ZİYARET

DEB PARTİSİ’NDEN EYALET BAŞKAN YARDIMCISI ERCAN HÜSEYİN’E ZİYARET

10
0

Dostluk Eşitlik Barış Partisi Genel Başkanı Mustafa Ali Çavuş, Genel Başkan Yardımcıları Ozan Ahmetoğlu ve Hasan Hasan ile Genel Başkan Danışmanı Aydın Ahmet 4 Eylül Çarşamba günü Eyalet Başkanı Ercan Hüseyin’i makamında ziyaret ederek yeni görevinden dolayı tebrik ederek, başarılar dilediler. Ziyaretle ilgili olarak DEB Partisi tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadeler yer verildi:

“Eyalet Başkan Yardımcısı Ercan Hüseyin, makamında kabul ettiği ziyaretçilerini ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Genel Başkan Mustafa Ali Çavuş uzunca bir süredir bu ziyareti plânladıklarını, yoğun programları nedeniyle ancak bugün gelebildiklerini, Ercan Hüseyin’in bu göreve getirilmesinden dolayı son derece memnun olduklarını, ziyaret sebeplerinin kendisine başarı dileklerini sunmak olduğunu ifade etti. Ayrıca sık sık köy ziyaretleri yaptıklarını, köylerde insanların bazı altyapı şikâyetleri olduğunu, bu şikâyetleri DEB Partisi olarak resmi bir yazı ile kendilerine ileteceklerini ve çözüm isteyeceklerini söyledi. Genel Başkan Yardımcıları Ozan Ahmetoğlu ile Hasan Hasan da Eyalet Başkan Yardımcısını tebrik ederek çalışmalarında başarılar dilediler. Ayrıca bölgelerindeki halkın sorunlarını dile getirdiler.

Eyalet Başkan Yardımcısı Ercan Hüseyin de resmi evrakla gelecek her tür şikâyet ve sorunu değerlendireceklerini ve çözüm yolları arayacaklarını beyan etti.

Heyet özellikle çiftçilerin, vergi iadelerinin gecikmesinden, tütüncülerin primlerinin düşürülmesinden dolayı çok madur olduklarını dile getirdiler. Ayrıca Kalfa yolu üzerindeki bozuk noktalar, Bıyıklıköy, Kurcalı ve Küçük Müsellim’in içme suyu sorunu, yaz başında Çiflik bölgesine düşen dolu zararlarının akıbeti dile getirildi.

Çiftçi sorunlarının dışında çok önemli bir azınlık eğitimi sorunu olan çift dilli Türkçe-Yunanca eğitim verecek anaokullarının neden açılmasına müsaade edilmediği hususu irdelendi.

Çok yararlı geçtiğine inandığımız görüşmenin sonunda, günün anısına Genel Başkan ve Başkan Yardımcıları Ercan Hüseyin’e bir hediye takdim ettiler.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz