Ana Sayfa Batı Trakya Haberler DEB PARTİSİ’NDEN DEMOKRATİK İTTİFAK PARTİSİ’NE ZİYARET

DEB PARTİSİ’NDEN DEMOKRATİK İTTİFAK PARTİSİ’NE ZİYARET

25
0

Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi İskeçe İl Teşkilatı Yöneticileri, siyasi partilere yönelik olarak başlatılan ziyaretler çerçevesinde Demokratik İttifak (DİMSİM) Partisi’nin İskeçe bürosunu ziyaret etti.

 

DEB Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İskeçe İl Teşkilatı Sorumlusu Ozan Ahmetoğlu başkanlığındaki heyet, 4 Şubat 2012 Cumartesi günü Demokratik İttifak Partisi İskeçe Bürosuna gerçekleştirdiği ziyarette partinin İskeçe İl Teşkilatı Başkanı Dimitris Panayotakis, DİMSİM kurucularından ve partinin merkez yürütme kurulu üyesi İlhan Ahmet ve partinin İskeçeli üyelerinden işadamı Yusuf Deli tarafından karşılandı.

 

DEB Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İskeçe İl Teşkilatı Sorumlusu Ozan Ahmetoğlu ziyaret sırasında yaptığı konuşmada siyasi partiler arasındaki diyalog ve karşılıklı görüş alışverişine inandıklarını ifade ederek, yeni dönemde bunun ön plana çıkması gerektiğini söyledi. Ahmetoğlu ayrıca, DEB Partisi’nin yeniden yapılanma süreciyle ilgili bilgi verdi ve halkın partiyi sahiplendiğini ve samimi bir ilginin olduğunu vurguladı.

 

Demokratik İttifak (DİMSİM) Partisi İskeçe İl Teşkilatı Başkanı Dimitris Panayotakis de DEB Partisi yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini ifade ederek, partilerinin azınlığa samimi bir şekilde yaklaştığını söyledi. Panayotakis, başlatılan temasın bundan sonra da devam etmesi ümidini dile getirdi.

 

Demokratik İttifak Partisi kurucularından ve partinin merkez yürütme kurulu üyesi İlhan Ahmet ise ziyaretlerinden dolayı DEB Partisi’ne teşekkür ederek, DİMSİM partisinin her türlü farklılığa saygılı bir parti olduğunu belirtti.

 

Ziyaret sırasında iki parti yetkilileri ülkedeki son dönemde yaşanan siyasi ve ekonomik gelişmeler hakkında da fikir alışverişinde bulundu. Ozan Ahmetoğlu, ziyaret sırasında Demokratik İttifak Partisi İskeçe İl Teşkilatı Başkanı Dimitris Panayotakis’e bir plaket hediye etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz