Ana Sayfa Batı Trakya Haberler DEB BAŞKANI MUSTAFA ALİ ÇAVUŞ FEUCHTWANGEN VE HERZOGENAURACH DERNEKLERİNİ ZİYARET ETTİ

DEB BAŞKANI MUSTAFA ALİ ÇAVUŞ FEUCHTWANGEN VE HERZOGENAURACH DERNEKLERİNİ ZİYARET ETTİ

16
0

Dostluk Eşitlik Barış Partisi Genel Başkanı Mustafa Ali Çavuş ve ekibi 25 Haziran Salı günü, Feuchtwangen Batı Trakya Türk Kültür Derneği’ni ziyaret ettiler. Konuyla ilgili olarak DEB Partisi tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Dernek Başkanı Sezgin Hüseyinoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri ile soydaşlar tarafından karşılanan Genel Başkan ve ekibi, dernek lokalinde Batı Trakyalı soydaşlarla hasret giderdi.

Genel Başkan Mustafa Ali Çavuş burada yaptığı konuşmada DEB Partisi’nin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verdi. DEB Partisi’nin Avrupa Halkları Federal Birliği’ne (FUEN) üyelik sürecini ve bu üyelik sonrası başlatılacak olan imza kampanyası ile neleri hedeflediklerini anlattı.

Dernek Başkanı Sezgin Hüseyinoğlu da dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Konuşmaların sonunda Genel Başkan Mustafa Ali Çavuş dernek başkanına bir DEB Partisi plaketi takdim etti.

26 Haziran Çarşamba günü Genel Başkan ve ekibi, Herzogenaurach Batı Trakya Türkleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ettiler. Heyet Dernek Başkanı Ekrem Bülent, Yönetim Kurulu Üyeleri ve soydaşlar tarafından karşılanıp, dernek lokalinde ağırlandılar.

Genel Başkan kendilerine gösterilen misafirperverliğe teşekkür ederek herkesi selâmladı ve salonda bulunanlara bir selâmlama konuşması yaptı. Konuşmasında DEB Partisi’nin son iki yılda hayata geçirdiği projelerini anlattı. DEB Partisi’nin FUEN üyeliği sürecini, bu süreç sonunda gelen üyelikle neleri amaçladıklarını ifade etti. FUEN öncülüğünde başlatılacak olan imza kampanyası için Almanya’daki soydaşlardan destek istedi.

Dernek Başkanı Ekrem Bülent de Almanya’daki derneklerin çalışmaları ve sıkıntıları ile ilgili bilgiler verdi. Toplantının sonunda Genel Başkan Mustafa Ali Çavuş dernek başkanına bir plaket sundu.

Bu ziyarette kendisine ABTTF BaşkanYardımcısı Cengiz İsmail, Genel Başkan Danışmanı Aydın Ahmet, Uluslararası İlişkiler Direktörü Leyla Salihoğlu ve Şerif Osman eşlik ettiler.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz