Ana Sayfa Batı Trakya Haberler İDADİYE TÜRK İLKOKULU ENCÜMEN HEYETİ VE AİLE BİRLİĞİ BAŞKONSOLOS SARNIÇ’I ZİYARET ETTİ

İDADİYE TÜRK İLKOKULU ENCÜMEN HEYETİ VE AİLE BİRLİĞİ BAŞKONSOLOS SARNIÇ’I ZİYARET ETTİ

15
0

Gümülcine Merkez İdadiye Türk İlkokulu Encümen Heyeti ve Aile Birliği üyeleri, T.C. Gümülcine Başkonsolosu Mustafa Sarnıç’ı ziyaret etti. Ziyaret sonrasında Encümen Heyeti Başkanı Ercan Ahmet Birlik gazetesine kısa bir açıklama yaptı.

Başkan Ercan, “Bugün Gümülcine Merkez İdadiye İlkokulu Encümen Heyeti ve Okul Aile Birliği ile birlikte, sayın Başkonsolosumuza bir nezaket ziyaretinde bulunduk. Okullarımızda sorunlarımız olduğu için ve kaliteli bir eğitimi arzu ettiğimiz için, ve bunun okulda eğitimcilere de yardımcı olma amacımız olduğu için Okul Aile Birliği ile birlikte hareket etmeyi uygun gördük. Bundan sonraki ziyaretlerimizi de Okul Aile Birliği ile birlikte yapacağız. Önümüzdeki günlerde veliler ile birlikte bir toplantı yapacağız.” dedi.

 

Aile Birliği Başkanı Sibel hanım da encümenlerle beraber her şeyin yolunda gittiği takdirde iyi bir başarıya ulaşacaklarını ifade etti.

 

“Çocukların kaliteli bir eğitim almasını isteyen genç bir ekip”

Başkonsolos Mustafa Sarnıç’ta bu ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sayın Mustafa Sarnıç; “Kendilerine başarılar diledim. Her iki kurum, gerek Encümen heyeti gerekse Okul Aile Birliği, bundan sonra yapmak istedikleri projeler hakkında bilgi verdiler. Ben de kendilerine bu zor görevde azınlığımızın arkalarında olduklarını, bizler de Konsolosluk olarak her zaman için kenidilerinin bu çalışmalarından ve başarılarından memnuniyet duyduğumuzu ifade ettim. Ayrıca her zaman görüş alış verişinde bulunmaya hazır olduğumuzu belirttim. Gerçekten görüdüğüm kadarıyla her iki kurumda son derece istekli, dirayetli, güçlü bir ekip kurulmuş olup ne yapmak istediğini bilen, duyarlı, çocukların kaliteli bir eğitim almasını isteyen ve bu uğurda gerekli fedakarlıkta bulunmaya hazır üyelerden oluşan genç bir ekip. Gerçekten bu toplumun ilerleyebilmesi için özellikle çocuklara iyi bir eğitimin sağlanmasında, tüzel kişilik olarak üzerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getireceğine inanıyorum.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz