Ana Sayfa Batı Trakya Haberler BULAMAÇ’A (FARMAKONİSİ) TÜRK BAYRAĞI DİKTİ

BULAMAÇ’A (FARMAKONİSİ) TÜRK BAYRAĞI DİKTİ

24
0

Türkiye’den Milli yüzücü Alper Sunaçoğlu‘nun Bulamaç (Farmakonisi) adasına Türk Bayrağı diktiği duyuruldu. Vatan Partisi internet sayfasında yer alan bu olay şu aşağıdaki şekilde duyuruldu.

Alper Sunaçoğlu Yunanistan İşgalindeki Adamıza Türk Bayrağı Dikti

Milli yüzücümüz Alper Sunaçoğlu dün Yunanistan tarafından işgal altında bulunan Bulamaç Adası’na yüzerek adaya Türk Bayrağı’nı dikti.

Rekortmen yüzücümüz Alper Sunaçoğlu dün Yunanistan tarafından işgal altında bulunan Bulamaç Adası’na yüzerek adaya Türk Bayrağı’nı dikti. Sunaçoğlu, bugün Bodrum’da yaptığı basın açıklaması ile bu eylemi neden gerçekleştirdiğini kamuoyu ile paylaştı. “Şehitlerimiz için kulaç attım” diyen Sunaçoğlu şunları söyledi:

“Doğu Bey ile Kuşadası’nda bir söz vermiştik: O adalar Türk adası ve o adalara Türk Bayrağı dikilecek demiştik. Sözümüzü tuttuk. Şehitlerimiz için kulaç attık ve adamıza Türk bayrağını diktik. Bugünden itibaren adaların statüsü bizim açımızdan şu şekildedir: O adalar Türk adasıdır. Şuan da Bulamaç Adası’nda Türk bayrağı asılıdır. Bu adalar Türk Milleti’nin kimseye hesap vermeden gidebileceği adalardır. Orada bir işgal varsa, biz bu işgali tanımıyoruz.

Biz bu eylemi bir ay önce de yapabilirdik. O kararlılığımız ve gücümüz vardı ama 30 Ağustos Zafer Bayramı’na vurgu yapmak için bu ayı bekledik. Çünkü Ağustos ayı, Türk Milleti’nin zafer ayıdır.”

Alper Sunaçoğlu Yunanistan tarafından işgal altında bulunan Bulamaç Adası’na yüzerek adaya Türk Bayrağı’nı dikti.

http://vatanpartisi.org.tr/genel-merkez/haberler/alper-sunacoglu-yunanistan-isgalindeki-adamiza-turk-bayragi-dikti-14596

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz