Ana Sayfa Batı Trakya Haberler BÜYÜKELÇİ ÇEVİK SELANİK’TE ZİYARETLER GERÇEKLEŞTİRDİ

BÜYÜKELÇİ ÇEVİK SELANİK’TE ZİYARETLER GERÇEKLEŞTİRDİ

43
0

Türkiye’nin Atina Büyükelçisi Yaşar Halit Çevik Selanik’te ziyaretler gerçekleştirdi.

Türkiye’nin Atina Büyükelçisi Halit Çevik Selanik’te ziyaretler gerçekleştirdi. Büyükelçi Çevik Selanik Başkonsolosluğu’nda Selanik’teki Türk işadamlarını kabul ederek görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede, Ticaret Ataşesi Serkan Buralı, Büyükelçilik Müsteşarı Emrah Kurt, THY Selanik Müdürü Utku Yazan ve Karadeniz Ticaret ve Kalkınma Bankası Başkanı İhsan Uğur Delikanlı’nın yanısıra, Mado-Greece’in Müdürü Fatih Özdemir, Polisan-Greece’in Müdürü Selçuk Denizhan, İstikbal Mobilya Müdürü İsmail Mahmut Ali, Vtex tekstil firmasının Müdürü Volkan Samioğlu ve Sefa-Trans nakliye şirketinin Müdürü İsmail Sonay hazır bulundu. Büyükelçi Çevik işadamlarının faaliyetleri ve karşılaştıkları sorunlar hakkında bilgi aldı.

Bu toplantının sona ermesinden sonra Büyükelçi Halit Çevik, beraberinde Büyükelçilik Müsteşarı Emrah Kurt ile birlikte Atatürk Evini ziyaret etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Büyükelçi Çevik, Selanik Belediye Başkanı Yiannis Butaris’i ziyaret etti. Görüşmede Selanik Başkonsolosu Orhan Yalman Okan, Atina Büyükelçilik Müsteşarı Emrah Kurt, Selanik Belediye Başkan Yardımcısı Spiros Pengas ile Belediye Başkanının Danışmanı Leonidas Makris de hazır bulundu. Görüşmede turizm konusunun ele alındığı ve karşılıklı olarak rakamların arttırılması yönünde gerekli çalışmaların yapılması konusunda mutabık kalındığı belirtiliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz