Ana Sayfa Batı Trakya Haberler BU GECE DE BATI TRAKYA’DA AZINLIK İNSANINA KORKU SALMAYA DEVAM ETTİLER!

BU GECE DE BATI TRAKYA’DA AZINLIK İNSANINA KORKU SALMAYA DEVAM ETTİLER!

25
0

Batı Trakya’da ortamı germek isteyen birileri, görünmeyen “karanlık güçler” tarafından Batı Trakya Müslamüman Türk Azınlık insanına yönelik baskı, tehdit ve korku salmaya devam ediyor.

Batı Trakya’da ortamı germek isteyen birileri, görünmeyen bir “karanlık güçler” tarafından Batı Trakya Müslamüman Türk Azınlık insanına yönelik baskı, tehdit ve korku salmaya devam ediyor. Burada yapılanlar, son döneme Azınlığa karşı devletin uygulamaları doğal değildir, çünkü insanın insana zulmünün bir eseridir yapılanlar.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan bugün Atina’ya yarın da Batı Trakya’ya bir ziyaret gerçekleştiriyor. 65 yıl aradan sonra Cumhurbaşkanı düzeyinde gerçekleştirilecek olan ve iki ülke arasındaki ilişkilere katkı sağlaması hedeflenen bu önemli ziyareti istemeyen bazı “karanlık güçler” özellikle Batı Trakya’da boş durmuyorlar.

Bu “karanlık güçler” fanatik gruplar, veya kişiler elektrik direklerine astıkları afişlerden sonra, bu sabaha karşı da Türklerin yaşadığı İskeçe, Gümülcine mahallelerinde ve bazı köylerde gece yarısı yine sokaklara bildiri attılar. Aynı bildiriler, BİRLİK Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Avrupa Gazeteciler Derneği Yunanistan Temsilcisi İlhan Tahsin’in evinin ve park halinde olan önüne de atıldı.

“BİR DAHA DÜŞÜN ! ERDOĞAN GİDECEK. SEN YARIN DA BURDA OLACAKSIN…” notunun yazılı olduğu bildiriler, Türklerin yaşadığı mahallelerin ve köylerin yanı sıra, Gümülcine Türk Gençler Birliği, İskeçe Türk Birliği, DEB Partisi ve asıl önemlisi Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan’ın Cuma namazını kılacağı ciddi güvenlik önlemlerinin alındığı söylenen Kırmahalle sokaklarına da atılması dikkat çekti.

Hatırlanacağı üzere, Salı gecesi Gümülcine’de Türklerin yaşadığı Yenimahalle’de direklere ve duvarlara Cumhurbaşkanı Erdoğan aleyhine afişler asmışlardı.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz