Ana Sayfa Batı Trakya Haberler BTAYTD YÖNETİMİ İSKEÇE VE TOPİROS BELEDİYELERİNİ ZİYARET ETTİ

BTAYTD YÖNETİMİ İSKEÇE VE TOPİROS BELEDİYELERİNİ ZİYARET ETTİ

15
0

 

BTAYTD Yönetimi 21 Şubat Salı günü Topiros Belediyesini ziyaret etti.

Heyeti karşılayan Belediye Başkanı Stelios Hacievangelu ve Belediye Başkan yardımcısı Nazif Nazif ile yaklaşık 1 saat görüşme ve tanışma gerçekleşti.

Sayın Hacıevangelu heyeti selamladıktan sonra sözü BTAYTD Başkanı Erkan Ruşen’e verdi. Sn. Ruşen, yeni yönetim kurulu olarak bu yıl nezaket ziyaretleri zincirini biraz daha geniş tutarak, ileriye dönük ortak yapılabilecek muhtemel etkinliklerde herkesle iletişim içinde olmak istediklerini belirtti.Dernek hakkında kısa bilgi veren Sn. Ruşen, BTAYTD’nin Topiros belediyesinden de birçok üyesi olduğunu hatırlattı. Ocak ayında Gümülcine devlet hastanesine yapılan ambulans bağışına da değinen Sn. Ruşen yeni yönetimi tanıttı.

 

Bunun ardından Sn. Hacıevangelu derneğin bu çalışmasından çok etkilendiğini ve bunun başka derneklere de örnek olması gerektiğini vurguladı. Belediyenin çalışmalarından bahseden Sn. Hacıevangelu günümüzdeki şartların belediyecilik anlayışını gittikçe zorlaştırdığını belirtti ve bu zorlukların ancak Sivil Toplum Kuruluşlarının da katkılarıyla üstesinden gelinebileceğini vurguladı. İleriye yönelik bölgedeki toplum yararına her türlü teklife açık olduklarını belirten başkan, dernek yönetimine başarılar diledi.

 

BTAYTD YÖNETİMİNDEN İSKEÇE BELEDİYESİNE NEZAKET ZİYARETİ

 

BTAYTD Yönetimi, aynı gün içersinde İskeçe Belediyesini de ziyaret etti.

Sözü alan İskeçe Belediye Başkanı Sn. Mihalis Stilyanidis, yeni seçilen yönetime başarı dileklerini ilettikten sonra sözü dernek başkanı Erkan Ruşen’e verdi.

Başkan Ruşen belediye başkanına derneği ve yönetimdeki arkadaşlarını tanıttı. Sn. Ruşen, geçmişteki yıllarda İskeçe Belediyesi’nin desteğiyle gerçekleşen kermes ve konser konusunda belediye başkanına teşekkür etti ve bunların artarak devam etmesi konusunda kararlı olduklarını söyledi. Aynı kararlılığı da kendilerinden görmeyi ümit ettiklerini belirten Sn. Ruşen, derneğin genel anlamda sadece azınlık konularını değil, çoğunluğu da ilgilendiren konularla ilgilendiğini, bölgede yaşanan birçok konunun ortak payda olduğunu belirtti. Yönetim Kurulu üyesi Sn. Salih Kurak buna örnek olarak,Makedonya Trakya Eyalet’inin İrfan Uzun başkanlığı’nda oluşturduğu “Kriz Masası” çerçevesinde, İskeçe valiliğinde düzenlenen toplantıya dernek olarak katıldığımızı ve her türlü konuda katkı sağlamaya hazır olduğumuzu belirtti. Bu tür yardımlaşmaların topluma faydalı olabileceğini belirten Sn. Stilyanidis, heyete başarı dileklerini yineledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz