Ana Sayfa Batı Trakya Haberler BAYAN AKINCI HARMANLIK MAHALLESİNDE BAYANLARLA SAĞLIK SOHBETİNDE BULUŞTU

BAYAN AKINCI HARMANLIK MAHALLESİNDE BAYANLARLA SAĞLIK SOHBETİNDE BULUŞTU

18
0

KÖYEP, 26 Kasım 2014 Çarşamba günü Gümülcine’de Harmanlık Mahallesinde bayanlara yönelik sağlık sohbeti düzenledi. Sohbetin onur konuğu T.C. Gümülcine Başkonsolosu Ali Rıza Akıncı’nın eşi Hülya Akıncı oldu.

Harmanlık Azınlık Eğitim Kültür ve Spor Derneği’nin, Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği ile yaptığı işbirliği neticesinde KÖYEP’in mahallede dernek lokalinde düzenlediği sağlık sohbetine konuşmacı olarak Psikolog Şerike Şerif katıldı.

Saat 15:30’da başlayan sağlık sohbetinde konuşmacı Şerike Şerif, bayanları çocuklarda görünen kötü alışkanlıklar ve aile ilişkileri hakkında bilgilendirdi. İlginin yoğun olduğu sohbete T.C. Gümülcine Başkonsolosu Ali Rıza Akıncı’nın eşi Hülya Akıncı da katıldı, mahallenin bayanları ile kucaklaştı.

Psikolog Şerike Şerif konuşmasını tamamladıktan sonra mahallenin bayanları sohbete katılan KÖYEP yöneticilerine ve diğer misafirlere kendi elleri ile hazırladıkları, kek ve kurabiye türü yiyeceklerden ikram ettiler. Çok verimli geçen sağlık sohbeti saat 17:00’de sona erdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz