Ana Sayfa Batı Trakya Haberler BATI TRAKYA KADIN PLATFORMU ŞAPÇI’DA DAİRE SATIN ALDI

BATI TRAKYA KADIN PLATFORMU ŞAPÇI’DA DAİRE SATIN ALDI

13
0

Batı Trakya Kadın Platformu 30 Eylül – 1 Ekim 2011 tarihlerinde Şapçı’da düzenlemiş olduğu Kermes’in gelirleriyle Şapçı bölgesi halkının faydalanabilmesi için Şapçı Azınlık Kültür ve Folklör Derneği’ne bir daire satın aldı.

Kadın Platformu üyeleri T.C. Gümülcine Başkonsolosu Sayın Mustafa Sarnıç ve Eşi sayın Esin Sarnıç’ın büyük destekleriyle düzenlemiş oldukları kermesten halkımızın da inançlı katkılarıyla hatırı sayılır bir gelir elde etmişti.

Kermesin geliriyle Şapçı bölgesinde yaşayan halkımıza daha sağlıklı hizmet verebilmesi için Şapçı Azınlık Kültür ve Folklör Derneği’ne bir mekan hediye etmeye karar veren Batı Trakya Kadın Platformu üyeleri, Dernek yetkililerinin talepleri ve çalışması sonucu Derneğe ofis olarak kullanılabileceği ve Derneğin diğer faaliyetlerini yürütebileceği bir mekanı satın aldı.

Tapu işlemlerinin sonuçlanmasının ardından 24 Mayıs 2012 tarihinde Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği lokalinde Tapu teslim töreni yapıldı. Batı Trakya Kadın Platformu Sözcüsü Şükran Raif ve T.C. Gümülcine Başkonsolosu Sayın Mustafa Sarnıç’ın Eşleri Sayın Esin Sarnıç, Şapçı Azınlık Kültür ve Folklör Derneği Başkanı Dr. Necla Çavuş’a tapuyu teslim ettiler. Tapu teslim törenine Batı Trakya Kadın Platformu Üyeleri ve Şapçı Azınlık Kültür ve Folklör Derneği Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz