Ana Sayfa Batı Trakya Haberler Batı Trakya Bir Futbol Aşığını Kaybetti

Batı Trakya Bir Futbol Aşığını Kaybetti

40
0

Yıllarını yeşil sahalara adamış ve herkes onu Çepelli köyünden Erdal olarak biliyordu. Ancak o artık 44 yaşında sevenleri ve yeşil sahalara veda ederek ahirete intikal etti.

Tüm Rodop ili Erdal Mustafa’nın ölümüne ağlıyor. Çepelli köyü, Çepelli Kartalları ve Rodop Amatör Futbolu bir değerini kaybetti. Uzun zamandan beri tedavi gören Erdal Mustafa yakalandığı amansız hastalığa daha fazla dayanamadı ve 21 Aralık 2019 Cumartesi gecesi saat 23:00 civarında aniden fenalaşarak Gümülcine Sismanoglio devlet hastanesine kaldırıldı ve malesef kurtarılamadı.

Rodop Amatör Futbol Ligi’nde uzun yıllar futbol oynadı, köyü olan Çepelli Kartalları futbol takımında başkanlık yaptı, bıkmadan usanmadan yıllarca titizlikle ve merakla futbol sahasının bakımını yapayalnız yaptı, kısacası yeşil çimden kopamadı.

Erdal, hem amatör futbolda hem de sosyal hayatta herkes tarafından çok sevilen, sayılan ve değer gören dürüst bir genç insandı. Her zaman gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durmaları için canla başla çalışarak “her şey gençler içindir” sloganıyla çalışıyordu.

44 yaşında hayata veda eden Erdal Mustafa, evli ve iki çocuk babasıydı. Galatasay’ın eski futbolcusu Hamza Hamzaoğlu’nun da yeğeniydi.

Cenazesi bugün 22 Aralık 2019 Pazar günü ikindi namazını müteakiben Çepelli köyünde kılınacak cenaze namazı sonrası sevenleri tarafından ebediyete uğurlanacak.

BİRLİK Gazetesi ailesi olarak, merhum Erdal Mustafa’ya Allah’tan rahmet, başta kederli ailesine, akrabaları ve Çepelli köyü halkının başı sağolsun. Mekanın Cennet olsun Erdal Mustafa.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz