Ana Sayfa Batı Trakya Haberler BAŞKONSOLOS SARNIÇ HALİT ERENİ ZİYARET ETTİ

BAŞKONSOLOS SARNIÇ HALİT ERENİ ZİYARET ETTİ

13
0

Türkiye Cumhuriyeti Gümülcine Başkonsolosu Mustafa Sarnıç ve eşi sayın Esin Sarnıç hanımefendi, 14 Şubat 2012 Salı günü Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Genel Merkezi’ne nezaket ziyaretinde bulundular. Ziyaret sonrası görev bölgesi Batı Trakya’ya döndükten sonra ziyaret ile ilgili yapmış olduğu kısa değerlendirmesinde BTTDD yöneticilerine şu sözlerle teşekkür etti.Eminönü’nde yerleşik BTTDD’ne de bir nezaket ziyaretinde bulundum. Nazik agırlamalarından dolayı mutesekkirim.” Dedi.

 

Bu ziyaretin ardından IRCICA Genel Merkezini ziyaret etmek üzere Yıldız Sarayı’na geçen T.C. Gümülcine Başkonsolosu Mustafa Sarnıç, burada IRCICA Genel Direktörü Sn Dr.Halit Eren’le biraraya geldi. Ziyaretin dosthane bir hava içerisinde ve verimli geçtiği belirtiliyor.

Ziyaret esnasında Dr.Halit Eren, Başkonsolos Mustafa Sarnıç’a eşi Esin Sarnıç’la birlikte görev süresi boyunca görev bölgesi olan Batı Trakya’da Türk-Yunan ilişkilerine ve Batı Trakya’lı soydaşlarına vermiş oldukları hizmet ve katkılardan dolayı kendilerine teşekkür ettiği belirtiliyor.

 

Bilindiği üzere Başkonsolos Mustafa Sarnıç, Türk-Yunan işadamları arasında ticaretin karşılıklı olarak gelişmesi için görev bölgesinde Yunanlı Oda Başkanları ve işadamlarıyla sürekli temas içinde olmuş ve son olarak Batı Trakya’dan “Trakya Ekonomik Forumu” Başkanı bayan Karayanni ile birlikte Oda Başkanları ve İşadamlarını Çorlu bölgesindeki Serbest Ticaret Bölgesi’ne götürmüştü.

Başkonsolos Mustafa Sarnıç, İstanbul ziyaretinin ardından bugün yaptığı kısa değerlendirmesinde iki cümleyle, “Dün Yıldız Sarayı’nda IRCICA Genel Direktörü Sn Halit Eren’i ziyaret ettim. Evsahipliginden ötürü şükranlarımı sunarım” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz