Ana Sayfa Batı Trakya Haberler BAŞKONSOLOS İLHAN ŞENER İSKEÇE TÜRK BİRLİĞİ’Nİ DAĞITTI

BAŞKONSOLOS İLHAN ŞENER İSKEÇE TÜRK BİRLİĞİ’Nİ DAĞITTI

17
0

İskeçe Türk Birliği (İTB) ile Gümülcine Başkonsolosluğu futbol takımları dostluk maçında karşı karşıya geldiler. Başkonsolos İlhan Şener takımı adına tam 6 gol kaydederken adeta İTB takımını dağıttı. Diğer iki gol ise Ramadan Molla ve Ersin Mustafa’dan gel

Her iki devrede de üstünlük sağlayan Başkonsolosluk takımı defans ve gol yollarında etkili bir oyun sergileyerek, futbolseverlerin beğenisini topladı. Maçın galibi 8-1’lik bir skor farkıyla Başkonsolosluk takımı olurken, İTB takımı, maç boyunca gol yollarında pek etkili olamadı. İTB’nin tek golü Sabri Hacıibram’dan geldi. Kaleci Erdal’ın da devleştiği bir maçta İTB ancak bir gol bulabildi.

Doğu Makedonya-Trakya Bölge Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Hüseyin’in yönettiği maçta, Trakya’nın Sesi Gazetesi Sahibi gazeteci Abdülhalim Dede, ilk yarının 10. dakikasına kadar İTB takımının kalesini korudu ancak gücü takadı yetmeyince pılını pırtısını toplayıp sahayı terketmek zorunda kaldı.

Maçın sonucu ne olursa olsun müsabaka boyunca, sahada takım oyuncuları arasında güzel bir mücadelenin yanısıra dostluk rüzgarı esti. Tabii ki İTB bu maçta ağır bir yara aldı. Şimdi bütün gözler Gümülcine’de yapılacak olan rövanş maçına çevrildi.

Maç sonrası Başkonsolos Osman İlhan Şener’e “neden bu kadar cok gol atma hırsı vardı ve rakip takımın filelerine tam yarım düzine gol attınız” diye sorduğumuzda kendisinin cevabı bir hayli ilginç oldu. “Karşı takımın formalarını sarı lecivert olduğunu görünce kendimi tutamadım galiba ondandır” dedi. 

 

İTB Futbol Takımı:

Ali Salihoğlu, Abdülhalim Dede, Bilal Budur, Hüseyin Mehmet Usta, Ramadan Galip, Sabri Hacıibram, Lütfü Mümünçe, Ümit Fazlı, Ahmet Kurt, Ahmet Çıtak, İsmet Tüccar, Mustafa Şargo.

Başkonsolosluk Futbol Takımı:

Erdal Hafız Mustafa, İlhan Tahsin, Ersin Mustafa, Emrah Çalışkan, Murat Karaman, Alper Atak, Ramadan Molla, Osman İlhan Şener, Davut Dede. 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz