Ana Sayfa Batı Trakya Haberler BAŞKAN CEMİL KABZA’DAN DÜNDAR’A ZİYARET

BAŞKAN CEMİL KABZA’DAN DÜNDAR’A ZİYARET

22
0

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Mustafçova Belediye Başkanı Cemil Kabza’yı ağırladı.

Mustafçova Belediye Başkanı Cemil Kabza’yı ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mustafa Dündar, Kabza’nın Yunanistan’da yaşayan Türk vatandaşları en güzel şekilde temsil ettiğini söyledi.

“Balkanlar’daki bütün belediyelerle diyalog içerisindeyiz”

Dündar, “Soydaşlarımıza en güzel hizmetleri ortaya koymak için çalışıyor. Bizler de bir soydaş ve kardeş olarak onların yanındayız. Balkanlar’da kültürel diyalogun sürmesi ve ülkeler arası ilişkilerde olumlu katkıların sağlanması noktasında biz yerel yöneticilerin çok önemli fonksiyonları var. Sadece soydaş belediyeler ile değil Balkanlar’daki bütün belediyelerle diyalog içerisindeyiz. Bizlerin bu yaklaşımı ülkeler arasındaki ilişkilere ciddi katkılar sağlıyor. Osmangazi Belediyesi olarak ecdat yadigarı topraklardaki belediyelerle karşılıklı görüşmelere önem veriyoruz. Bulgaristan, Yunanistan, Bosna Hersek, Makedonya ve Kosava’daki belediyelere ziyaretler gerçekleştiriyoruz” dedi.

“Tecrübelerinden istifade etmek istiyoruz”

Cemil Kabza da yaptığı konuşmada, “Hem iki ülke, hem de mahalli idareler adına bu ziyaretler büyük önem taşıyor. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, bir Batı Trakya göçmeni olarak bizim hemşehrimizdir. Burada kendimizi evimizde gibi hissediyoruz. Osmangazi gibi hem coğrafi hem de nüfus olarak çok büyük bir bölgede belediye başkanlığı yapıyor. Çok büyük ve önemli işlere imza atıyor. Biz de kendisinin tecrübelerinden istifade etmek istiyoruz. Bilgi ve teknik konularda kendisinden bilgiler alıyoruz. Bizi en güzel şekilde ağırladığı için kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Başkan Dündar, Osmangazi Belediyesi’nin hayata geçirdiği projelerin maketlerinin sergilendiği alanı gezdirerek, çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz