Ana Sayfa Batı Trakya Haberler BÖYLESİ GÖRÜLMEDİ, GÖLÇEPINAR’DA BİR EVDE İKİ CENAZE BİRDEN

BÖYLESİ GÖRÜLMEDİ, GÖLÇEPINAR’DA BİR EVDE İKİ CENAZE BİRDEN

14
0

Batı Trakya’da eşi benzeri sık rastlanmayan bir olay herkesi yasa boğdu. İskeçe’nin dağlık kolu Gökçepınar köyünde bir ilk yaşandı ve aynı evden iki cenaze birden toprağa verildi.

İşin enteresan yanı ise, 88 yaşındaki baba Kara Kayha Hasan, 49 yaşındaki oğlu Kara kahya Salih’in öldü haberini alınca o da bu acıya dayanamayarak hayatını kaybetti.

Birlik gazetesinin bizzat aileden elde ettiği bilgilere göre bu acı olayın yaşanması adeta bir mücizenin yaşandığını ortaya çıkarıyor.

Hayatını kaybeden 49 yaşındaki Kara kahya Salih, Atina’da mütehayit olarak çalışmaktaymış. Ancak son aylarda yakalandığı amansız bir hastalık neticesinde tedavi görmeye başlamış. Doktorlar kendisine hastalığını ve gelişmeleri bildirmiş.

88 yaşındaki baba Kara Kayha Hasan, oğlunun ölüm acı haberini 3 Mart Cumartesi günü öğrenmiş ve derhal oğlunun bir hırkasını isteyerek, “verin bir kez onun hırkasını koklamak istiyorum” dedikten sonra olduğu yere yığılmış ve o da ruhunu Allah’a teslim etmiş.

İşte bu acı olay aynı anda bir ailede iki cenazenin çıkmasına neden olmuş. Cenaze törenine köylüler ve etraf köylerden soydaşların katılımın yanısıra, İskeç S. Müftü Yardımcısı Ahmet Hral, Bağımsız Milletvekili çetin mandacı,

 

 

ATV A HABER’İN ACILI GÜNÜ

ATV A Haber televizyon kanalının Dış Haberler Müdürü Batı Trakya’lı hemşehrimiz Orhan Salih’in acılı günü. Aslen İskeçe Gökçepınarlı olan Orhan Salih, aynı anda Dedesi ve dayısını kaybetmenin acısını yaşıyor.

Bu acı haber Gökçepınar başta olmak üzere Batı Trakya ve Türkiye’deki yakınlarını yasa boğdu. Cenazeler Gökçepınar’da Öğlen Namazı’ndan sonra defnedildi.

Birlik gazetesi ailesi olarak arkadaşım, dostum Orhan Salih’in acısını paylaşıyor, Her iki merhum dedesi ve dayısına Allah’tan rahmet diliyoruz.

Yakınlarının da başı sağ olsun.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz