Ana Sayfa Batı Trakya Haberler ATİNA’YA CAMİ İHALESİ BU DEFASINDA DA OLMADI, HA GAYRET ALTINCI KEZ BELKİ

ATİNA’YA CAMİ İHALESİ BU DEFASINDA DA OLMADI, HA GAYRET ALTINCI KEZ BELKİ

21
0

Atina’ya cami yapımı ihalesi yine iptal oldu. Bu defasında da ihaleye kimse katılmadı. Şimdiye kadar 5 defa ihale gerçekleşti ancak bir türlü Atina’ya cami yapacak şirket bulunmuyor.

Atina’nın dışındaki Votanikos bölgesindeki Yunanistan Deniz Kuvvetleri’ne ait eski bir askeri üssün depolarının bulunduğu bölgeye inşa edilmesi planlanan caminin yapımı için şu ana kadar 3 ihale yapılmış ve caminin inşaatını üstlenecek şirket çıkmamıştı.

15 Ekim Kurban Bayramı’nın birinci günü yapılması planlanan 4. ihale ise İhale Değerlendirme Komitesi başkanı hastalanınca ihale iptal edilmişti. 

24 Ekim 2013 Perşembe günü 5. kez yapılan ihaleye ise caminin yapımını üstlenecek şirketlerden hiçbiri katılmadı. Böylece 5. ihaleden de sonuç alınamadı.

BİRLİK gazetesi olarak “bu defasında da olmadı, ha gayret 6. kez belki olur. Eğer bu defasında da olmazsa bir teklifimiz olacak.

Teklifimizi Batı Trakya’daki ustalarımıza sunuyorum. Batı Trakya’da bir çok eli mala ve keser tutan ustalarımız mevcut. Evvela ALLAH bir başlarsak biter. Yeter ki Atina’lılar he desin.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz