Ana Sayfa Batı Trakya Haberler ATİNA-PİRE BAŞKONSOLOSLUĞUNDAN CUMHURİYET KOKTEYLİ

ATİNA-PİRE BAŞKONSOLOSLUĞUNDAN CUMHURİYET KOKTEYLİ

12
0

Türkiye Cumhuriyet’inin kuruluşunun 89. yıldönümü nedeniyle Atina-Pire Başkonsolosluğu rezidansında bir kokteyl verildi. Başkonsolos Nurdan Altuntaş’ın ev sahipliğinde gerçekleşen kokteyle yoğun katılım dikkat çekti.

Atina Büyükelçisi Kerim Uras’ın ev sahipliğinde dün Zappion Sarayı’nda verilen Cumhuriyet resepsiyonunun ardından bu defa Atina-Pire Başkonsolosu Altuntaş, yeni başkonsolosluk rezidansında bir kokteyl verdi. Davetlilerin tabriklerini rezidansın girişinde kabul eden Altuntaş ile konuklar, kokteyl vesilesi ile bir araya gelme fırsatını uzun uzun sohbet ederek değerlendirdi.

Kokteyle Türkiye’nin Atina Büyükelçisi Kerim Uras ve eşi Zeynep Uras, büyükelçiliğe bağlı birimler, konsolosluk mensupları, yabancı ülke temsilcileri, Atina’da yaşayan İstanbul Rumları, Türkiyeli üniversite öğrencileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, iş adamları, sanat ve kültür camiasından isimler ile başkentte yaşayan Türkler katıldı.

Misafirlere baklava, şiş kebap, misket köfte, zeytinyağlı yaprak dolma gibi Türk mutfağının sevilen yemek ve tatlıları ikram edildi.

İlk defa bir davetin verildiği yeni Atina-Pire Başkonsolosluk rezidansı, başkonsolosluk kançılaryasına daha yakın bir mesafede bulunuyor. Rezidansın geniş salonu ve bahçesinde çok sayıda davetli aynı anda ağırlanabiliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz