Ana Sayfa Batı Trakya Haberler Antonis Gravanis Turizm ve Yerel Kalkınma Programını Açıkladı

Antonis Gravanis Turizm ve Yerel Kalkınma Programını Açıkladı

21
0

Antonis Gravanis turizm ve yerel kalkınma programını sahil köylerinden biri olan Fener de açıkladı.

Gümülcine (Komotini) Belediye Başkan adayı ve “ORTAK VİZYON” Listesi Başkanı Antonis Gravanis, Fener köyünde düzenlediği toplantıda Listesinin Turizm ve Yerel Kalkınma programını açıkladı.

Gravanis, “26 Mayıs’ta yapılacak yerel seçimlerde Gümülcine (Komotini) Belediyesi sayfa değiştirecek ve hak ettiğimiz değişikliği yapacağız” dedi.

Fener köyünde düzenlenen toplantıya aza ve muhtar adaylarının yanı sıra Rodoplu otelciler ve yerel yöneticiler de hazır bulundu.

Gravanis, toplantıda katılımcılar “ORTAK VİZYON” listesinin bölgeye yönelik Turizm ve Yerel Kalkınma programını açıkladı. Bölgenin turizm ve ekonomik kalkınmasına katkı sağlayacak fikirlerini ve projelerini anlattı.

Yerel ekonominin daha etkin bir hale gelmesi ve daha fazla güçlendirilmesine yönelik yapacakları çalışmaları sıralayan Gravanis, bölgenin turizm konusunda mevcut Belediye yönetimi tarafından ihmal edildiği için bu bölgede turizm alanında gerekli kalkınmanın yapılamadığını dile getirdi ve bir kez daha Petridis yönetimini eleştirdi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz