Ana Sayfa Batı Trakya Haberler “ANA KUCAĞI BURSU PROJESİNE” KATKI SAĞLAMAK AMACIYLA KERMES DÜZENLENDİ

“ANA KUCAĞI BURSU PROJESİNE” KATKI SAĞLAMAK AMACIYLA KERMES DÜZENLENDİ

29
0

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Genel Merkez Kadın Kollarının “Ana Kucağı Bursu Projesine” katkı sağlamak amacıyla düzenlediği kermes, Zeytinburnu Batı Trakya Camii yerleşkesinde 2 Aralık Cuma günü gerçekleştirildi.

Genel Başkan Av. Necmettin Hüseyin yanı sıra Teşkilat Başkanı ve Batı Trakya Cami Vakfı Başkanı Musa Yurt, BTTDD Zeytinburnu Şube Başkanı Besim İsmailbaşa, İstanbul Batı Trakya Türkleri Spor Kulübü Başkanı Hakan Güler, Genel Merkez Displin Kurulu Başkanı ve BATEV Yönetim Kurulu Üyesi Av. Hasan Yazıcı, Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Hasan Şahin, Genel Merkez Kadın Kolları Üyeleri Elif Çalık Güven, Nilgün İsmailbaşa, Nalan Hacıdeli, Nevin İsmailbaşa ve çok sayıda Batı Trakya’lının katıldığı etkinliğe çevre halkı da yoğun ilgi gösterdi.

Batı Trakya’ya özgü damak tatlarının beğeniye sunulduğu kermeste “Ana Kucağı Burs Projesine” büyük katkı sağlanarak bu yıl da geçmiş yıllardan çok daha fazla öğrenciye burs verebilme imkanına kavuşmaları münasebeti ile mutlu olduklarını açıklayan Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve BATEV Yönetim Kurulu Üyesi Gülşen Kocaahmet, katılıp destek olan herkese teşekkür etti. 

Genel Başkan Av. Necmettin Hüseyin yaptığı açıklamada “Kadın Kollarımızın başarı ile yürüttüğü ve uzun süredir sürdürdüğü Ana Kucağı Burs Projesi Genel Merkez olarak bizim dayanışma ayağımızın en önemli projelerinden biridir. Batı Trakya’dan kopup gelen ve burada öğrenimlerine devam eden öğrencilerimize bir nebze katkı sağlamak toplum dayanışması adına büyük önem arz etmektedir. Her yıl bursiyer sayımızı artırabilmek adına düzenlediğimiz etkinliklerimizden birini de bugün burada kadın kollarımız kendi emeklerini katarak hazırladıkları Batı Trakya’nın yöresel damak tatlarını kermese katılanlara sunmakta ve bursiyer öğrencilerimize katkı sağlamaktadırlar. Ben başta kadın kolları başkan ve üyelerini, sonrada buraya gelip katkı sağlayan tüm hemşehrilerimi kutlar ve şükranlarımı sunarım” dedi. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz