Ana Sayfa Batı Trakya Haberler ALİ PENCAL: “GÜNÜMÜZÜN GETİRMİŞ OLDUĞU OLUMSUZ ŞARTLAR NEDENİYLE DEB PARTİSİ’NDEKİ GÖREVİMDEN İSTİFA...

ALİ PENCAL: “GÜNÜMÜZÜN GETİRMİŞ OLDUĞU OLUMSUZ ŞARTLAR NEDENİYLE DEB PARTİSİ’NDEKİ GÖREVİMDEN İSTİFA EDİYORUM”

17
0

Ali Pencal, DEB Partisi Evros Meriç il Teşkilatı sorumlusu ve DEB Partisi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı’ndan istifa etti.

Ali Pencal istifa gerekçesinde “Son zamanlarda bu hizmet anlayışı içerisinde sarf etmiş olduğum azimli gayretimin, günümüzün getirmiş olduğu olumsuz şartlar nedeniyle tükendiğini sizlere üzülerek belirtmek isterim. Bu nedenle DEB Partisi Evros Meriç il Teşkilatı sorumluğu görevimden ve DEB Partisi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevimden istifa ettiğimi sizlere belirtmek isterim” ifadelerine yer veriyor.

 

BASIN AÇIKLAMASI

Uzun yıllar gerek ailemin içinden fertler gerekse de şahsen değişik kulvarlarda, Batı Trakya’nın bu kutsal milli davasına hizmet verme gayreti içerisinde bulundum. Bu hizmet anlayışı içerisinde, bu yaşıma kadar hiç bir kimsenin etkisi altında kalmadan ve de hiç bir karşılık beklemeksizin, Batı Trakya Türk Azınlığı’nın bu kutsal direnişine ve haklı davasına hizmet vermeye gayreti gösterdim.

Son zamanlarda bu hizmet anlayışı içerisinde sarf etmiş olduğum azimli gayretimin, günümüzün getirmiş olduğu olumsuz şartlar nedeniyle tükendiğini sizlere üzülerek belirtmek isterim. Bu nedenle bundan sonraki süreçte bu kutsal davanın yükünü omuzlarımda taşıma gayretini gösteremeyeceğimi ve bu sebeple, bu uğurda gereken hassasiyeti ve önemi göstermeyeceğim kanısına varmış bulunmaktayım.

Bu nedenle DEB Partisi Evros Meriç il Teşkilatı sorumluğu görevimden ve DEB Partisi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevimden istifa ettiğimi sizlere belirtmek isterim.

Bu zorlu ve gayret gerektiren davada, tüm dava arkadaşlarıma başarılar dilerim saygılarımla.

Ali  PENCAL

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz