Ana Sayfa Batı Trakya Haberler “AİLE-TOPLUM-OKUL” ÜÇGENİNDE ÇOCUK EĞİTİMİ KONULU ETKİNLİK İSKEÇE VE GÜMÜLCİNE’DE BEĞENİYLE İZLENDİ

“AİLE-TOPLUM-OKUL” ÜÇGENİNDE ÇOCUK EĞİTİMİ KONULU ETKİNLİK İSKEÇE VE GÜMÜLCİNE’DE BEĞENİYLE İZLENDİ

13
0

Batı Trakya İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (BİHLİMDER) tarafından İskeçe ve Gümülcine’de düzenlenen etkinlik beğeniyle izlendi. Etkinliğe T.C.Gümülcine Başkonsolosu Ali Rıza Akıncı da katıldı.

Batı Trakya İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği olarak düzenlenen “Aile-Toplum-Okul” Üçgeninde Çocuk Eğitimi konulu etkinlik 7 Kasım Cumartesi akşamı İskeçe’de ve 8 Kasım Pazar akşamı da Gümülcine Bihlimder Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

7 Kasım Cumartesi akşamı İskeçe’de gerçekleşen etkinliğe İskeçe Milletvekili Hüseyin Zeybek, Mustafçova Belediye Başkanı Cemil Kabza, İTB Başkanı Ahmet Kurt, İskeçe sabık Milletvekili Çetin Mandacı ve anne-babalar katıldılar. Eğitimci Cemal Yılmaz’ın güzel sunumundan istifade eden katılımcılar, etkinliğin sonunda hocamızla birebir görüşme fırsatı bularak, çocuk eğitimine dair bazı sorulara cevaplar buldular.

8 Kasım Pazar akşamı da Eğitimci Cemal Yılmaz “Aile-Toplum-Okul” Üçgeninde Çocuk Eğitimi konulu sunumunu Gümülcine Bihlimder Kültür Merkezinde yaptı. İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Mehmet Emin Ahmet derneğin faaliyetleri hakkında bilgi vererek: BİHLİMDER Kültür Merkezi’nin Batı Trakya Müslüman Türk toplumuna faydalı olmak adına kültürel faaliyetler ve sunduğu imkanlarla nezih ve temiz bir ortam olarak herkesin istifadesine yönelik gün boyu açık tutulacağını ifade etti. Böylelikle devamı gelecek olan kültürel faaliyetlerin de müjdesini vermiş oldu.

Daha sonra sırasıyla DEB Partisi Başkanı Mustafa Ali Çavuş, Gümülcine S. Müftü Yardımcısı Fehim Ahmet, Bulgaristan Koşukavak Müftüsü Nasuf Nasuf ve T.C. Gümülcine Başkonsolosu Ali Razı Akıncı birer selamlama konuşması yaptılar.   

Eğitimci Cemal Yılmaz’ın “Aile-Toplum-Okul” Üçgeninde Çocuk Eğitimi” sunumu iki saat boyunca anne ve babalar tarafından dikkatli bir şekilde dinlendi. İnteraktif olarak gerçekleşen sunum, katılımcılar nezdinde yankı uyandırırken bu tür organizasyonların daha sık yapılmasına dair ihtiyaca da vurgu yapılmış oldu.

Etkinliğin sonunda Eğitimci Cemal Yılmaz’a dernek adına T.C. Gümülcine Başkonsolosu Ali Rıza Akıncı tarafından bir plaket takdim edildi ve hep birlikte bir hatıra fotoğrafı çekildi.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz