Ana Sayfa Batı Trakya Haberler YASSIKÖYLÜ ÖZKAN HÜSEYİN’DEN ANNESİNE EN GÜZEL HEDİYE

YASSIKÖYLÜ ÖZKAN HÜSEYİN’DEN ANNESİNE EN GÜZEL HEDİYE

13
0

Yassıköylü gencimiz Özkan Hüseyin’den “Anneler Günü”nde annesine en güzel hediye. Gümülcine’de gerçekleştirilen bayrak yarışı koşusunda 1’nci gelerek altın madalyanın sahibi oldu ve bu anlamlı günde tüm annelerin gururu olarak göğsümüzü kabarttı.

33 yaşındaki Özkan Hüseyin, 11 Mayıs 2014 Pazar günü Gümülcine’de ilk defa “Engelliler Spor Derneği”nin (İrodikos), Trakya Dimokritos Üniversitesi, Gümülcine (Komotini) Belediyesi, TEFAA Komotinis ve “Perpato” (Yürüyorum) Derneği’nin işbirliği ile gerçekleştirilen, “1.Bayrak Yarışı Yolu” (Komotini Street Relays 2014) 12 kilometrelik mesafede 17 takımdan koşucuları geride bırakarak uzun ara rahatlıkla koşuyu 1’nci olarak tamamladı.

Bu zafer koşusunda kendisini anne babası ve kardeşi yalnız bırakmadı. Gümülcine şehir meydanında bitiş çizgisinde kendisini anne babası ve kardeşi bekliyordu. Mutluluktan hepsinin gözleri parlıyordu. Nasıl olmasın ki, evlatları Özkan Hüseyin, Batı Trakya Türk Azınlığına ve tüm annelere bu anlamlı günde büyük bir mutluluk ve sevinç yaşattı.

Sadece BİRLİK Gazetesi’nin orada bulunduğu etkinlikte, Özkan Hüseyin koşu sonrası duygularını bizimle paylaştı.

VİDEO İZLE: http://www.dailymotion.com/video/x1u3ymx_yassikoylu-ozkan-huseyin-den-annesine-en-guzel-hediye_news

 

Avukat Ercan Ahmet kendisini tebrik ederek bundan sonra da başarılarının devamını diledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz