Ana Sayfa Batı Trakya Haberler Üç Yıl Üst Üste Şampiyon Oldular

Üç Yıl Üst Üste Şampiyon Oldular

20
0

F.C. PAOK Komotinis (Gümülcine) Futbol Akademisi üç yıl üst üste şampiyon oldu.

F.C. PAOK Komotinis (Gümülcine) Futbol Akademisi’nde top koşturan 2003-2004 doğumlu futbolcular başarıdan başarıya koşarak üç yıl üst üste şampiyon oldular.

Rodop İli Amatör Kulüpler Federasyonu’na ait futbol tesislerinde yapılan törenle Başkan Yardımcısı 2018-2019 sezonu şampiyonluk kupasını Alpaslan Tahsin’e vererek, bu büyük başarılarından dolayı futbolcu arkadaşlarını ve teknik heyeti teker teker tebrik etti. Başarılarının devamını diledi.

Aynı futbolcular, Rodop İli Amatör Kulüpler Federasyonu’nun düzenlediği B Ligi’nde ilk kez katıldıkları 2018-2019 sezonunu 4’üncü sırada bitirerek büyük başarıya imza attılar.

Futbolcularla birlikte bu başarının mimarlarından olan teknik direktör Savvas İsakidis ve kondisyoner-beden eğitimci Konstantinos Tapacas, bir yıl boyunca yağmur çamur, kar buz demeden antremanları takip eden oyuncularını kupa töreninde içtenlikle kutladı. Her birini tek tek tebrik etti.

Sadece Rodop ili değil, Kuzey Yunanistan genelinde küçük yaştaki çocuklara yönelik F.C. PAOK Komotinis (Gümülcine) Futbol Akademisi tarafından bilimsel ve teknik taktik açıdan verilen eğitim büyük beğeni kazanmaya devam ediyor.

Yunanistan Süper Lig ekipleri başta olmak üzere bazı Avrupa futbol kulüpleri, F.C. PAOK Komotinis (Gümülcine) Futbol Akademisi’ni yakın takibe almakla yetinmeyip, bazı futbolcularla da yakından ilgilendikleri herkes tarafından biliniyor.

F.C. PAOK Komotinis (Gümülcine) Futbol Akademisi yöneticileri başta olmak üzere, teknik heyet ve yardımcıları, çocukların bilinçli bir şekilde yetiştirilmesinde çıtayı Avrupa standartlarında uygun antremanlarla yüksek seviyede tutmaya özen gösterirken, diğer yandan da oyuncu takibini en iyi şekilde yapmaya devam ediyor, futbolcuları yarınlara sorumluluk içerisinde hazırlıyor.

Tüm bu başarılı çalışmalar göz önünde bulundurulduğunda, F.C. PAOK Komotinis (Gümülcine) Futbol Akademisi, sadece kendi bölgesinde değil, Yunanistan’da oyuncu izleme-araştırma (scouting) ekiplerince de yakın markaja alınarak tercih edilen Futbol Akademileri arasında yerini korumaya devam ediyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz