Ana Sayfa Ελληνικά Νέα Η Turkish Airlines στις φανέλες της Καβάλας και του Εθνικού

Η Turkish Airlines στις φανέλες της Καβάλας και του Εθνικού

26
0

Η αεροπορική εταιρεία της Τουρκίας, έχει αρχίσει εδώ και δύο χρόνια μια δυναμική επικοινωνιακή πολιτική σε όλη την Ευρώπη. Δεν αφήνει φυσικά απ’ έξω και την ΑΜΘ.

Στο πλαίσιο αυτό ήδη συμφώνησε με την ομάδα μπάσκετ της Καβάλας που αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία και από φέτος η Turkish Airlines θα είναι ο μεγάλος χορηγός. H ομάδα μπάσκετ της Kαβάλας ήρθε σε συμφωνία με την Τurkish Airlines και σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΚΑΕ πρόκειται για την Νο1 αεροπορική εταιρεία πλέον της Ευρώπης με την παρουσίαση της συμφωνίας να λαμβάνει χώρα μεθαύριο σε ξενοδοχείο στην Καλαμίτσα. Την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στις 12.30’ στην αίθουσα “Αντισάρα’’ του ξενοδοχείου Lucy στην Καλαμίτσα, η ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας θα παρουσιάσει τον επίσημο αερομεταφορέα των ξένων παικτών της ομάδας για την περίοδο 2011-12, την Τurkish Airlines (η Νο1 αεροπορική εταιρεία πλέον της Ευρώπης).

 

Ακολουθεί όμως και follow – up από την τουρκική εταιρεία, αφού σχεδόν έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης που αγωνίζεται στην Α1 του βόλλεϊ, για να διαφημίζει στη φανέλα του κατά τη νέα περίοδο την Turkish Airlines.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz