Türkülerimiz Anadolu Kültürünü Araştırma Anadolu Müziğini Tanıtma ve Yaygınlaştırma Derneği korosu tarafından Gümülcine Türk Gençler Birliği bahçesinde seslendirildi.
Anadolu Kültürünü Araştırma Anadolu Müziğini Tanıtma ve Yaygınlaştırma Derneği korosu tarafından Gümülcine Türk Gençler Birliği bahçesinde verilen konser gönüllerimizi okşadı. Koro tarafından seslendirilen birbirinden güzel türküler büyük beğeni topladı.
Başkonsolos Ali Rıza Akıncı konseri izlemeye eşi Hülya Akıncı hanımefendi ve çocuklarıyla birlikte geldi. Konseri izleyenler arasında Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif, Gümülcine Türk Gençler Birliği Başkanı Necat Ahmet, Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği Başkanı Ercan Ahmet ve çok sayıda müzik sever katıldı.
VİDEO İZLE: http://www.dailymotion.com/video/x5sp5e8_anadolu-muzigini-tanitma-dernegi-gumulcine-konseri_news