Melekli (Meleti) köyü demiryolu geçidinde bu akşam feci bir kaza yaşandı. Trenin arabaya çarpması sonucunda 35 yaşında bir genç hayatını kaybetti.
BİRLİK Gazetesi’nin elde ettiği ilk bilgilere göre, Almanya Stuttgart’tan tatile geldiği belirtilen 35 yaşında talihsiz bekar soydaşımızın, İskeçe’ye bağlı Karaçanlar (Simandra) köyünden Mümin Duban’nın kullandığı araç, demiryolu geçidinde Selanik’ten (Thessaloniki)-Dedeağaç’a (Aleksandrupolis) gitmekte olan (INTERCITY) trenle çarpıştı, çarpışmanın neticesinde talihsiz genç kaza yerinde yaşamını yitirdi.
İtfaiye ekiplerinin uzun süre uğraşının ardından sıkıştığı araçtan çıkarılan 33 yaşındaki gencin cesedi Gümülcine Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Cenazesi bugün ikindi namazından sonra Karaçanlar köyünde toprağa verilecek.