Ana Sayfa Batı Trakya Topsidis Edirne ve Sivas Oda Başkanlarını Kabul Etti

Topsidis Edirne ve Sivas Oda Başkanlarını Kabul Etti

2
0

Edirne ve Sivas Ticaret ve Sanayi Odaları’ndan bir heyet, Dedeağaç’a gelerek merkezi Dedeağaç’ta bulunan Meriç (Evros) Odası’nı ziyaret etti.

Başkan Hristodulos Topsidis başkanlığında Dedeağaç’ta gerçekleştirilen toplantıya Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanı Sezai Irmak, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Zeki Özdemir ve Yunanistan’ın Edirne Konsolosu Aristidis Radiopulos katıldı.

Ziyaret ve toplantının amacı, daha önce bu Odalar arasında imzalanan Mutabakat Muhtırasının güncellenmesiydi.

Görüşmenin amacının hem iş sektöründe hem de turizm sektöründe üç Oda arasındaki işbirliği ilişkilerinin güçlendirilmesine odaklandığını dile getiren Başkan Topsidis, “Meriç (Evros) Odası Yunanistan’da Turizm Departmanına sahip birkaç odadan biridir. Çünkü Turizmi bölgemiz için bir kalkınma aracı olarak görüyoruz” dedi.

Misafir Türk Odaların Başkanları, girişimcilik ve genel olarak Oda topluluğu ile ilgili Avrupa programlarının talep edilmesi ve ortaklaşa olarak uygulanmasına da büyük önem verdiklerini dile getirerek, Meriç (Evros) Odası ilgili bilgi birikimine ve uzman ortaklara sahip olduğundan, bu özel alanda da işbirliği üzerinde anlaşmaya varıldığı belirtiliyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz