Ana Sayfa Batı Trakya Topsidis Azınlığın Ramazanını Kutladı

Topsidis Azınlığın Ramazanını Kutladı

0
1

Farklı din ve kimliğe sahip olan insanlara karşı ayırım gözetmeksizin saygı duyan ve aynı zamanda hem iş dünyasında hem de siyasette aktif bir şekilde boy gösteren “Bölgesel Sentez” listesinin lideri Hristodulos Topsidis Ramazan ayı nedeniyle Azınlığın Ramazanını kutladı.

Rodop ilinde ve İskeçe bölgelerinde neredeyse hiç bir Hristiyan siyasetçinin Azınlığın Ramazanını kutlamaya cesaret edemediği bir dönemde, Dedeağaçlı olan ve Türkiye’de sanayi alanında faaliyet gösteren ve aynı zamanda önümüzdeki Eyalet seçimlerinde Başkan adayı olan Hristodulos Topsidis Ramazan ayı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Eyalet meclisinde ana muhalefetteki “Bölgesel Sentez” listesinin lideri Hristodulos Topsidis mesajında şu ifadelere yer veriyor:

“Bugün itibariyle Müslüman hemşehrilerimiz dinlerinde çok önemli bir döneme giriyorlar. Ramazan ayıdır ve başlangıcı münasebetiyle herkesin sağlık ve bereketle dini görevlerini ifa etmesini dilerim.” Açıklamasını yaptı.

1 Yorum

  1. ilgisinden ve nezaketinden dolayi kendisine cok tesekkürler.. Yalniz Karaiskos kardesler bu olaya cok icerliyecekler kendisini hemen hain ilan edebilirler..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz