Ana Sayfa Batı Trakya Haberler THY’DEN SELANİK’TE ÖNEMLİ BİR İŞBİRLİĞİ DAHA

THY’DEN SELANİK’TE ÖNEMLİ BİR İŞBİRLİĞİ DAHA

24
0

Türk Hava Yolları’ndan (THY) Selanik’te önemli bir işbirliği daha. THY, Selanik ve çevresinin en büyük seyahay acentalarından biri olan Ambotis Tours ile önemli yeni bir işbirliği sağlandı. THY Selanik şubesi Müdürü Utku Yazan’ın başarılı çalışmaları bölgede geniş yer bulmaya devam ediyor.

Selanik’te yapılan bir basın toplantısıyla duyurulan bu önemli işbirliği neticesinde, THY şirketi Kış sezonu için İstanbul-Thessaloniki (Selanik) seferini yapan günde iki uçuşun biletlerinin büyük bir bölümünü önceden Ambotis Tours‘a sattığını duyurdu.

Hedef, kış sezonunda bölgedeki turizmin canlı tutulması için şirket tarafından satın alınan biletlerin Türkiye’deki seyahat acentalarına ucuz fiyatla vererek, Selanik bölgesine turlar düzenleyip turist getirilmesinin sağlanması amaçlanıyor.

“Komşularımız Selanik’i seviyorlar ve umarım burayı ziyaret etmek isteyeceklerdir”

Alanında bölgenin en büyüğü olan Ambotis Tours yetkilileri bu işbirliği anlaşmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Ambotis Tours satış sorumlusu Elena Gaytani, “yaptığımız bu yatırımla THY şirketinden aldığımız biletlerle piyasaya son anda dahi bilet satarak ucuz taşımacılıkta özel fiyatlarla canlılık getirmeyi hedefliyoruz. Bu ucuz taşımacılık biletlerinden Türkiye ile ilgilenen Yunanlı seyahat acentalarına da vereceğiz. Burada bir şeyi net olarak belirtmek istiyorum; meslektaşlarımız olan seyahat acentalarıyla hiç bir şekilde rekabet içinde olmayacağız, aksine kendilerine yardımcı olmayı amaçlıyoruz. Selanik’e turistik paket uygulamayla büyük ilgisi olan Türk seyahat acentalarıyla da aynı uygulama içerisinde olacağız. Komşularımız Selanik’i seviyorlar ve umarım burayı ziyaret etmek isteyeceklerdir” dedi.

“Selanik’e geldiğimiz ilk günden beri bunu hedefliyorduk”

Sırasıyla söz alan THY Selanik Müdürü Utku Yazan, “Selanik’e geldiğimiz ilk günden beri bunu hedefliyorduk. Yunanistan sadece yaz için değil aynı zamanda kış turizmi için de önemli. Ambotis Tours bölgenin dinamiklerine inanıyor ve kış aylarında risk alarak yatırım yapıyor. Ayrıca bu şekilde Ambotis Tours şirketi dinamik olarak Türkiye piyasasına daha sonra da Hindistan, Çin ve uçtuğumuz her yere ulaşmaya çalışıyor. Ambotis Tours’un planları var ve biz de bu planları destekleyebilir ve kendilerine yardımcı olmaktan gurur duyar bölgenin Kış turizminin kalkınmasına katkı sağlarız.” dedi.   

Utku Yazan’ı tebrik ediyorum”     

Bu önemli işbirliği’nin açıklandığı basıntoplantısında, Makedonya-Trakya Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Stefanos Hacımanolis hazır bulundu. Söz alan Hacımanolis, “Utku Yazan beyefendiyi tebrik ediyorum. Birkaç gün önce başka bir etkinlikte söylediği “Her şey Selanik için”i gerçekleştiriyor. Nihayet seyahat acentası sahipleri, müşterinin sanal ortamda bulamadığını kendilerine doğrudan satma imkanına sahip oldu. Selanik’e turist getirmek için ilk kez elimizde bu kadar önemli bir alet var. Başka uçak şirketlerine de buradan mesaj gönderiyorum; karsız uçak bileti satmaktan yorulduk artık.” dedi.  

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz