Ana Sayfa Batı Trakya Haberler TAKSİ ŞOFÖRÜNÜ YARALADILAR

TAKSİ ŞOFÖRÜNÜ YARALADILAR

15
0

Gümülcineli bir taksi şoförü müşteri olarak arabasına binen iki kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. 13 Mayıs Pazartesi günü öğlen saatlerinde Gümülcine’den İskeçe’de Serin Mahalle’ye (Drosero) gitmek üzere taksi durağına gelen iki kişi bir taksiciye kendilerini İskeçe’ye götürmesini istedi. Taksi şoförü daha sonra yaşanacaklardan habersiz olarak İskeçe’ye doğru yol aldı.

Ancak İskeçe’nin girişinde bulunan mezarlığın yanına gelindiğinde, taksideki iki kişi taksicinin burada durmasını ve kendilerini burada bekleyen bir araçtan belge alacaklarını söyledikten sonra, taksinin arka koltuğunda oturan şahısın taksimetredeki miktarı ödemeyeceğini belirtmesiyle başlayan tartışmada, bir anda şahısın taksiciye bıcak çekerek boğuşma anında taksiciyi kolundan yaraladığı belirtiliyor. Diğer kişinin de taksinin içinde yaşanan olaya müdahale etmesiyle iki şahısın taksiciyi fena şekilde dövdükleri, bir miktar para ve cep telefonunu alarak kaçtıkları belirtiliyor.

Bunun üzerine taksici yaralı bir vaziyette olay yerinden Gümülcine’ye doğru uzaklaşarak aracında bulunan telsiziyle diğer meslektaşlarına haber verdikten sonra yaralı bir şekilde Gümülcine Devlet Hastanesi’ne giderek tedavi altına alındı. Olayla ilgili İskeçe polisi geniş çaplı araştırma başlattığı belirtiliyor.     

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz