Ana Sayfa Yunanistan Haber Stefanis ve Güler NATO Karargahında Görüştü

Stefanis ve Güler NATO Karargahında Görüştü

0
0

Brüksel’de temaslarını sürdüren Yunanistan Savunma Bakanı Alkiviadis Stefanis, Türkiye Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ile NATO Karargahında bir araya geldi.

Türkiye’deki seçimlerin ardından başlayan yeni dönemde Yunanistan ile Türkiye ilişkilerinde de normalleşme başladı. İki ülke birbirine karşı daha ılıman bir politika izlerken, bunun somut adımları da atılmaya başlandı.

Bu kapsamda Yunanistan’da geçici hükümetin Milli Savunma Bakanı Alkiviadis Stefanis Türk mevkidaşı Yaşar Güler ile bir araya gelirken, görüşmenin son derece yapıcı geçtiği vurgulandı. İki mevkidaşı, görüşmede iyi komşuluk ilişkileri ve dostluğa dayalı gündemin geliştirilmesi konusunda mutabık kaldığı belirtiliyor.

NATO Savunma Bakanları Toplantısı’na katılmak üzere Belçika’nın başkenti Brüksel’de temaslarını sürdüren Yunanistan Savunma Bakanı Alkiviadis Stefanis, Türkiye Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ile NATO Karargahında bir araya geldi.

Yapıcı ve olumlu bir havada geçtiği belirtilen görüşmede, Stefanis ve Güler, Türkiye ve Yunanistan arasında iyi komşuluk ilişkileri ve dostluğa dayalı gündemin geliştirilmesi konusunda mutabık kaldıkları ifade ediliyor.

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz