Yassıköy (İasmos) Belediye Başkanı Dr. İsmet Kadı her şeyi açıkça ve merak edilenleri samimi bir şekilde BİRLİK Gazete’nden İlhan Tahsin’e anlattı.
Yassıköy (İasmos) Belediye Başkanı Dr. İsmet Kadı her şeyi açıkça ve merak edilenleri samimi bir şekilde BİRLİK Gazete’nden İlhan Tahsin’e anlattı. Kendisine yönelik eleştirilere de içtenlikle cevap verdi.
Başkan İsmet Kadı, “Benim prensibim çalışmak, halkın sorunlarını çözmek, şova gösterişe yönelik iş yapmıyorum, yapmayacağım. Şunu çok istiyorum; bilhassa da talep ediyorum gençlerden, oturup eleştirmeyin, “başkan şunu yapmadı” demeyin, gelin isteyin. Buraya gelen işleri biz hiçbir zaman geri çevirmedik vede çevirmeyeceğiz. Dedi.
Başkan İsmet Kadı’nın söylediklerinden bazı satır başlıkları şu şekilde, ancak yaklaşık 1 saatlik söyleşimizi iki bölümden oluşan videodan izleyebilirsiniz.
VİDEO İZLE: https://www.dailymotion.com/video/x71inkb
VİDEO İZLE: https://www.dailymotion.com/video/x71iqq9
“Benim prensibim çalışmak, halkın sorunlarını çözmek, şova gösterişe yönelik iş yapmıyorum, yapmayacağım.”
“Buradan bir kez daha net bir şekilde söylüyorum; bu kapı burada Yassıköy’de olduğum sekiz yıl ve Susurköy’de olduğum dört yıl da hiçbir şekilde kimseye kapanmadı, kapanmıyor. Hatta şöyle kapanmıyor, buradan gittiğimiz an da kapanmıyor. Biz yolda giderken, araba kullanırken, kahve içerken ve çocuğumuzu okula götürürken de telefonumuz halkımıza her zaman açık.
Şunu çok istiyorum; bilhassa da talep ediyorum gençlerden, oturup eleştirmeyin, “başkan şunu yapmadı” demeyin, gelin isteyin. Buraya gelen işleri biz hiçbir zaman geri çevirmedik vede çevirmeyeceğiz.
“Başkanı yolda gördüm isteyeyim” mantalitesinden çıkmamız gerekiyor. Buraya gelsinler, kahvemizi içsinler, dertlerini bize aktarsınlar, eğer ilgilenmezsek o zaman her türlü eleştiri hakkına sahiptirler.
Buraya gelen insanları ne Hristiyan ne de Müslüman olarak ayırmadık. Buraya gelen Papazları da Hocalarımızı da aynı şekilde değerlendirdik, derneklerimizi de aynı şekilde değerlendirdik.
Encümen heyetlerinin, Mütevelli heyetlerinin, kilise heyetlerinin, derneklerin, spor yöneticilerinin halkın içinde köyüyle ilgili istekte bulunanların hepsine cevap verdik.”