Ana Sayfa Batı Trakya Haberler SİLİVRİ BELEDİYE BAŞKANI IŞIKLAR VERİA BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

SİLİVRİ BELEDİYE BAŞKANI IŞIKLAR VERİA BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

18
0

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Veria Belediyesini ziyaret etti.

Bir tur operatörünün davetlisi olarak Yunanistan’a gelen Işıklar, Veria Belediye Başkanı Vorgiazidis Konstantinos ve Kaymakam Konstantinos Kalaitzidis’i ziyaret etti. Işıklar, Konstantinos ve Kalaitzidis’i Ortodoksların haftasonu Silivri’de gerçekleştireceği geniş katılımlı dini tören etkinliğine davet etti.

Asia Minor İmathia Derneği ile Trakya Estia Derneği’ni de ziyaret eden Işıklar, dernek üyelerini Silivri’ye davet etti. Işıklar, “Bundan önce ne yaşandıysa yaşandı. Önemli olan bundan sonra yaşanacak güzel dostluklar ve paylaşımlar olmalı. Bize çok büyük ve güzel tarihi kültürel miraslar bırakmışsınız bizler de sizin bıraktığınız bu kültürel değerlere sahip çıkma noktasında elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Dostluk ve kardeşlik siyasetçilerin insafına veya eline bırakılmayacak kadar değerli” dedi.

Işıklar’a, ziyarette, başkan yardımcıları Emine Tarin ve Hasan Solak, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Meral Türkmen Terlikçi, Strateji Geliştirme Müdürü Ömer Sebahattin Çetin de eşlik etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz