Ana Sayfa Batı Trakya Haberler “SEÇEK YAĞLI GÜREŞLERİ VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ” 10, 11, 12 AĞUSTOS TARİHLERİNDE GERÇEKLEŞTİRİLECEK

“SEÇEK YAĞLI GÜREŞLERİ VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ” 10, 11, 12 AĞUSTOS TARİHLERİNDE GERÇEKLEŞTİRİLECEK

26
0

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Seçek Yağlı Güreşleri ve Kültürel Etkinlikleri” bu yıl 10, 11, 12 Ağustos 2018 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Seçek Eğitim ve Kültür Derneği, “Seçek Yağlı Güreşleri ve Kültürel Etkinlikleri”nin bu yıl 10, 11, 12 Ağustos 2018 tarihlerinde gerçekleştirme kararı aldı.

Hazırlıklar tam gaz devam ederken, etkinliğe Türkiye’den sanatçı Yavuz Bingöl gelerek soydaşlarına Pazar günü muhteşem bir konser verecek. Cumartesi günü ise güçlü ses sanatçısı Aynur Aydın sahne alarak sevenleri ile buluşacak. Yerel folklor ekipleri ve sanatçılar da sahne alarak etkinliklere renk katacaklar.

Bunun yanısıra T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Halk Oyunları Ekibi iki gün boyunca sahne alarak değişik yörelerden oyunlar sergileyecek.  

Tabii ki olmazsa olmazların başında ise Er Meydanı’nda ter dökecek olan babayiğit güreşçiler kıran kırana mücadele edecek.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz