Ana Sayfa Batı Trakya Haberler RAMAZAN ÖNCESİ AZINLIK KÖYLERİNE İNCİL DAĞITTILAR!

RAMAZAN ÖNCESİ AZINLIK KÖYLERİNE İNCİL DAĞITTILAR!

19
0

Ramazan’a iki gün kala bazı çevreler Batı Trakya’da Müslüman Türklerin kaldığı evlerin kapıları önüne İncil ve Hristiyanlık propagandası içeren kitaplar bıraktılar.

Batı Trakya’da zaman zaman ilginç olaylar yaşanmaya devam ediyor. Birlik gazetesi olarak edindiğimiz bilgilere göre mübarek Ramazan öncesi Rodop iline bağlı bazı köylerde İncil kitabı ve bu kitabın içeriğini tanıtmaya yönelik bazı tanıtım broşürleri dağıtılmaya devam ediyor. Özellikle Sirkeli köyü, Çelebiköy, Karacaoğlan ve civar köylerde İncil ve buna benzer Hristiyanlık propagandası amaçlı kitaplar farklı gruplar tarafından dağıtılarak evlerin giriş kapılarına bir poşet içinde bırakılıyor.

Bizler de Birlik gazetesi olarak bu tip çalışmaları yakından takip ediyor, bu tür hareketlerin azınlık içersinde son derece kaygı verici olduğunu belirtir, Batı Trakya Müslüman Türk insanının bu türlü çalışmalar içersinde olanlara da gereken cevabı en iyi şekilde vereceğini ümit ediyoruz.

Son olarak bu tip olumsuz gayretler içersinde olanlar şunu çok iyi bilmelidirler ki; hiç bir toplumun zorla dayatma veya başka bir şekilde dini inanç özgürlüğü değiştirilemez.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz