Ana Sayfa Batı Trakya Haberler ÖZLEM NURİ: “DERNEĞİMİZ HİÇ BİR MÜFTÜLÜĞE BAĞLI DEĞİLDİR”

ÖZLEM NURİ: “DERNEĞİMİZ HİÇ BİR MÜFTÜLÜĞE BAĞLI DEĞİLDİR”

12
0

Gümülcine’de yakın zaman önce kurulan “İSLÂM’I ARAŞTIRMA VE İNCELEME DERNEĞİ” Başkanı Özlem Nuri yazılı bir kınama duyurusu yayınladı. Birlik Gazetesine gönderdiği yazılı duyuruda, Derneğe yönelik yapılan iftiraları kınadıklarını ve kendilerinin Dernek olarak hiç bir Müftülüğe bağlı olmadıklarını ve tamamen bağımsız olarak hizmet verdikleri ifade ediliyor.

 

Kınama-Duyuru şu şekildedir:

 

İSLÂM’I ARAŞTIRMA VE İNCELEME DERNEĞİ BAŞKANLIĞI

 KINAMA DUYURUSU

Bazı kişiler tarafından, halkımızın derneğimize olan güvenini sarsmak amacıyla, derneğimiz hakkında atılan iftiraları kınıyoruz.

Derneğimiz, Ahzâb suresi 40. ayet-i kerimesine göre Peygamber Efendimiz Muhammed (s.a.v)’in Peygamberliğini tastik etmektedir. Peygamberlerin sonuncusu olduğunu, ondan başka Peygamber gelmeyeceğini, Kuran’ı Kerimin son şeriat kitabı olduğunu kabul etmektedir.

33/AHZÂB-40: Mâ kâne muhammedun ebâ ehadin min ricâlikum, ve lâkin resûlallâhi ve hâtemen nebiyyin(nebiyyine), ve kânallâhu bi kulli şey’in alîmâ(alîmen).

Muhammed (A.S), sizin erkeklerinizden hiçbirinin babası olmamıştır (değildir). Fakat Allah’ın Resûl’ü ve Nebîler’in (Peygamberler’in) Hatemi’dir (Sonuncusu). Allah, herşeyi en iyi bilendir.

Derneğimize asılsız iftiralar atılarak, derneğimizin onuru ve güveni zedelenmeye çalışılmaktadır. Halkımızdan, sağ duyulu olmalarını böyle iftiralara inanmamalarını rica ediyoruz.

Derneğimiz hiç bir müftülüğe bağlı değildir. Bağımsız hizmet vermektedir. Desteğini Allah’tan ve Allah yolunda hizmet etmek isteyen gönüllülerden almaktadır. Derneğimizin amacı din, dil, ırk ve mezheb ayrılığı gözetmeden, bütün insanları sevgi, kardeşlik ve barış duygularıyla kucaklaya bilmek ve Allah’a teslimiyet yolunda bütün kardeşlerimizle beraber ilerleyebilmektir.

Bu bölünmüşlüğe bu parçalanmışlığa artık son diyoruz…

Gelin, birlik olalım..!

Gelin, Allah için elele verelim..!

Dostluk, kardeşlik ve barış yolunda hep birlikte hizmet edelim…

Hep birlikte nefrete, kine ve düşmanlığa hayır diyelim…

Allah yolunda hizmet etmek isteyen bütün kardeşlerimizi aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Allah’ım biz sana teslim olmak isteyenleriz. Bizi sana teslim olmak isteyenlerle beraber, senin yolunda hizmet edenlerden eyle. Bizi senin yolunda muvaffak kıl. Hepimizi, yaşarken ruhunu sana ulaştıranlardan, senin dostun olanlardan eyle. Amin.

DERNEK BAŞKANI

Özlem Nuri

ADRES: oδό Λ. Ηρώων αριθ. 37ΑKOMOTHNH 

Tel: 6939307578

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz