Ana Sayfa Batı Trakya Haberler MUSTAFA ALİ ÇAVUŞ MİLLET GAZETESİ’Nİ VE ÇINAR RADYOSU’NU ZİYARET ETTİ

MUSTAFA ALİ ÇAVUŞ MİLLET GAZETESİ’Nİ VE ÇINAR RADYOSU’NU ZİYARET ETTİ

12
0

17 Kasım Cumartesi günü Dostluk Eşitlik Barış Partisi Genel Başkanı Mustafa Ali Çavuş ve ekibi, basın kuruluşlarını ziyaret kapsamında Millet Gazetesi’ne ve Çınar Radyosu’na konuk oldular.

Millet Gazetesi sahibi sayın Cengiz Ömer’in ve program yapımcısı sayın Ramadan Molla’nın sunduğu “Çınar Altı Sohbetleri” programına da konuk olan Genel Başkan Mustafa Ali Çavuş, basın mensubu dostlara, Batı Trakya Türk Halkı’nın kültürüne siyasetine ve sosyal yaşamına bu katkı sağlamalarından dolayı teşekkür etti.

Konuk olduğu programda Genel Başkan Mustafa Ali Çavuş, son dönemde Batı Trakya Türk Azınlığı’nın maruz kaldığı haksızlar karşısında DEB Partisi’nin duruşunu, çalışmalarını ve düşüncelerini aktardı.

Batı Trakya Türk Azınlığı için parlak bir dönemin yaşanmadığını dile getiren Genel Başkan Mustafa Ali Çavuş, hatırlamak dahi istemedikleri 80’li yıllara geri dönülmesine bir anlam veremediklerini anlattı. Yapılan bütün haksızlıklara karşı, halkımızla bütünleşerek bir duruş sergileyeceklerini belirten Genel Başkan, bundan sonraki eylem planlarını da halkın istekleri doğrultusunda belirleyeceklerini ifade etti.

Batı Trakya Türk Halkı’nın yalnız ve çaresiz olmadığını, DEB Partisi’nin öncülüğünde bütün sorunlara çare aranacağını, bu sebeple 28 Kasım’da Brüksel’de olacaklarını ve Avrupa Parlamentosu’na bu konuları taşıyacaklarını belirtti.

Son olarak kendisini konuk eden program yapımcıları Cengiz Ömer’e ve Ramadan Molla’ya teşekkür ederek, ayrıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz