Ana Sayfa Batı Trakya Haber Müftü İbrahim Şerif Bursa’da Temaslarda Bulundu

Müftü İbrahim Şerif Bursa’da Temaslarda Bulundu

4
0

Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif beraberinde Gümülcine Türk Gençler Birliği Başkanı ve Türk Azınlık Danışma Kurulu Genel sekreteri Sedat Hasan ile birlikte Bursa’da temaslarda bulundu.

Bursa görüşmelerine BTTDD Bursa Şubesi ziyareti ile başlayan İbrahim Şerif ve Sedat Hasan, Batı Trakya açısından Bursa’nın yerinin her zaman özel olduğunu belirterek, hemşehrilerinin selamlarını BTTDD Bursa Şubesi yönetimine ilettiler. Uzun zamandır BTTDD Bursa Şubesi ile Batı Trakya’daki kurumlarımız arasında süregelen işbirliği için birbirlerine teşekkür eden taraflar, bundan sonra daha yoğun bir şekilde beraber çalışmaya devam edeceklerini açıkladılar.

Gerçekleşen özel ziyaret sebebi ile Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif ve GTGB Başkanı Sedat Hasan’a teşekkür ederek memnuniyetini dile getiren BTTDD Bursa Şubesi başkanı Dr. Ali Eminlatif, güven tazeleyerek yeniden GTGB Başkanı seçilen Sedat Hasan’ı da ayrıca tebrik etti.

İbrahim Şerif BATISİAD’ı Ziyaret Etti.

Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı, Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif ve Gümülcine Türk Gençler Birliği Başkanı Sedat Hasan, BATISİAD’ı ziyaret etti.

Yeni dönemde yapılabilecek etkinlikler, kurumlar arasındaki işbirliklerinin geliştirilmesi gibi konuların ele alındığı toplantıda; Batı Trakya’daki güncel ekonomik ve sosyal yaşam da istişare edildi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren BATISİAD Başkanı Ahmet Er; “pandemi nedeniyle uzun bir aradan sonra gerçekleşen ilk fiziki ziyaretin camiamız için hayırlara vesile olmasını” diledi.

Dündar’ı ziyaret

Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı, Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif ve Gümülcine Türk Gençler Birliği Başkanı Sedat Hasan daha sonra Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret etti.

Başkan Dündar bu ziyareti twitter hesabında şu cümlelerle paylaştı:

“Batı Trakya’yla ilişkilerimizin özü samimiyettir, kardeşliktir, dayanışmadır. Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif ve Gümülcine Türk Gençler Birliği Başkanı Sedat Hasan’a nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz