Ana Sayfa Yunanistan Haber Motosiklet Kullanıcıları (Papi Gençliği) Dikkat!

Motosiklet Kullanıcıları (Papi Gençliği) Dikkat!

19
0

Bu haberi özellikle Batı Trakya’daki motosiklet kullanıcısı (papi gençliği) Azınlık insanının okuması onların yararına olacak. Hele hele bu ekonomik krizde çok da işlerine yarayacak. Başbakan Miçotakis açıkladı, “motosikletlerde kask kullanımı zorunlu” dedi.

Bu da ne demek oluyor; habere biraz mizahi olarak bakacak olursak bizim Batı Trakya dilinde, Gümülcine’de özellikle de Türklerin yoğun olarak yaşadığı mahallelerde, yol kavşaklarında adım başı “ÇEVİRMECİLER” olacak. Ama tabii ki işin şakası yok! herkes görevini yapacak. Bizden uyarması!

Başbakan Miçotakis, “Motosikletlerde kaskların zorunlu kullanımından herhangi bir sapmayı asla kabul etmeyeceğim” diyerek trafikte can güvenliğinin ön planda olduğunu söyledi.

Altyapı ve Ulaştırma Bakanlığı’ndaki toplantının ardından açıklama yapan Başbakan Kiriakos Miçotakis şu ifadeleri kullandı. “Sigara içme yasağı kanununu uyguladığımız gibi, motosikletlerde de kaskların zorunlu olduğunu açıkça ve asla taviz vermeden uygulayacağız. Karayolu güvenliği meselesi, yeni hükümet için mutlak bir önceliktir. Asfaltta pek çok insanın yasını tutmak imkansızdır. Genç sürücüleri nasıl eğitiyorsak, yollarımızın kalitesine ve de açıkça KOK’un (Trafik Kuralları Yasası) katı bir şekilde uygulanmasına ilişkin bir dizi müdahaleyle sorunun üstesinden gelmek için uzun vadeli bir plan yapmayı taahhüt ediyoruz.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz