Ana Sayfa Yunanistan Haber Larisa, İgumeniça ve Kerkira’da Koronavirüs Süphesi!

Larisa, İgumeniça ve Kerkira’da Koronavirüs Süphesi!

3
0

Selanik’ten sonra şimdi de Yenişehir (Larisa) ve Corfu’da da (Kerkira) Covid-19 (koronavirüs) şüphesi üzerine iki kişi daha hastaneye kaldırıldı.

Corfu’dan bir erkek şahıs koronavirüs vakası olup olmadığını incelenmek üzere özel bir ambulans ile Yanya (İoannina) Üniversite Hastanesi’ne kaldırıldı. Şahısın İtalya’dan 10 gün önce Corfu’ya gelen bir Pakistan uyruklu olduğu belirtiliyor.

Öte yandan Larisa Üniversitesi Hastanesi’nde karantinada bulunan 60 yaşındaki bir kadın üzerinde şüpheli koronavirüs vakası olarak laboratuvar testlerinin bu akşam geç saatlerinde tamamlanması bekleniyor. Kadının 10 g,n önce İtalya’nın Torino kentinden geldiği belirtiliyor.

Yine Larisa’ya yakın bir köyden de bir öğrencinin İtalya’dan döndüğünü ve kontrollerin yapılması için Larisa hastanesine kaldırıldığı belirtiliyor.

Son saatte İgumeniça limanında yaşanan bir diğer gelişme ise, İtalya’dan gelen gemideki bir yolcuda şüpheli koronavirüs vakası ortaya çıktığı haberi geldi. İgumeniça limanının yetkilileriyle temasa geçen geminin kaptanı, mümkün olan en kısa sürede ambulans ve uzman doktorlar eşliğinde bir ekibin İgumeniça’da limana bağlayan gemiye gelmelerini talep ettiği belirtiliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz