Ana Sayfa Batı Trakya Haberler LALAPAŞA BELEDİYE BAŞKANI ALİ OSMAN UZMAN, İBRAHİM ŞERİF’İ ZİYARET ETTİ

LALAPAŞA BELEDİYE BAŞKANI ALİ OSMAN UZMAN, İBRAHİM ŞERİF’İ ZİYARET ETTİ

13
0

Güney Meriç Azınlık Eğitim ve Kültür Derneği’nin Kurcalı Azınlık Kadınları Eğitim ve Kültür Derneği ile yaptığı işbirliği neticesinde gerçekleştirmekte olduğu Hıdirellez Şenlikleri’ne katılmak için Batı Trakya’ya gelen Edirne Lalapaşa Belediye Başkanı Ali Osman Uzman eşi Fatma Uzman ile birlikte 7 Mayıs Salı günü Kozlukebir Belediye Başkanı İbrahim Şerif’i makamında ziyaret etti. Belediye başkanına ziyarette Rumeli Edirne Kültür ve Folklor Derneği Başkanı Ahmet Dörtler ve senliklerde gösteri sunacak derneğin folklor ekibi de eşlik etti.

Samimi ortamda gerçekleşen ve yaklaşık bir saat süren ziyaret görüşmesine Meclis Başkanı Mustafa Hacı İsmail Muhterem, Sirkeli Bölgesinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Sebahattin Hüseyin, meclis üyeleri Ekrem Ali Halil ve Esra Ali Çavuş, Kurcalı Azınlık Kadınları Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Dilek Osman, Güney Meriç Azınlık Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Bekir Mustafaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri de katıldılar.

Görüşmesinde başkanlar kendi belediyelerinde yapılan çalışmalar, bölge insanının geçim kaynakları hakkında birbirlerine bilgiler verdiler. Görüşme sonunda belediye başkanları karşılıklı hediye plaket takdim edip birbirlerine başarılar dilediler.

Belediye Başkanı İbrahim Şerif misafirlere öğle yemeği ikram etti

Görüşmenin ardından misafirler ve belediye yöneticileri belediye binasından birlikte ayrıldılar. Belediyenin önünde yöneticilerle hatıra fotoğrafın çektiren Edirne heyeti daha sonra kendileri onuruna Başkan İbrahim Şerif tarafından verilen öğle yemeğine katılmak üzere Kozlukebir köyünde hareket ettiler. Öğle yemeğini birlikte yiyen belediye yöneticiler ve diğer misafirler yemeğin ardından birbiriyle sohbet ettiler.

Öğle yemeğine belediyede gerçekleşen ziyaret görüşmesine katılan yöneticilerin haricinde Kozlukebir Bölgesinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Sinan Ahmet ve meclis üyesi Sebahattin Arabacı da katıldı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz