Ana Sayfa Batı Trakya Haberler KOZLUKEBİR BELEDİYESİ’NDE YENİ İSTİFALAR YOLDA

KOZLUKEBİR BELEDİYESİ’NDE YENİ İSTİFALAR YOLDA

16
0

Kozlukebir belediyesi Gelecek Listesi Meclis Üyesi Dr.Rıdvan Mustafa’nın istifası, bölgede büyük yankı uyandırdı. İstifa nedeninin listedeki çalışmaların, bir ekip çalışmasından uzak olduğunu belirten Mustafa; eski zihniyetlerin sinsi politikaları, kendisinin hizmet etme anlayışına engel olduğunu ifade etti.

Bizler BİRLİK gazetesi ekibi olarak, bu istifanın nedenlerini ve bundan sonra yaşanabilecek istifa dedikodularını araştırdık. Kozlukebir Belediyesi Gelecek Listesi’ne yakın çevrelerinden edindiğimiz bilgiler doğrultusunda, önümüzdeki günlerde söz konusu listeden bazı Meclis Üyeleri’nin de istifa edebileceği iddia edildi.

Öte yandan BİRLİK gazetesi ekibinin, yaşanan bu istifa olayının ardından Kozlukebir Belediye Başkanı İbrahim Şerif ve diğer meclis üyeleri ile yapmış olduğu görüşmede; yaşanan bu istifa olayının ardından belediyenin çalışmalarını kendilerini etkilemeyeceği belirtilerek, başka istifaların da yaşanmasının söz konusu olmadığı kaydedildi.

Ancak BİRLİK gazetesi olarak, basın ve meslek ilkeleri gereği bahse konu isimleri, şimdilik yayınlamayı uygun görmeyerek, önümüzdeki dönemde süreçle ilgili gelişmeleri kamuoyuna aktarmaya devam edeceğimizi belirtiriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz