Ana Sayfa Yunanistan Haber Kovacevic, Atina’da Silahlı Saldırıya Uğradı

Kovacevic, Atina’da Silahlı Saldırıya Uğradı

5
0

Sırbistan futbolunun efsaneleri arasında yer alan Darko Kovacevic, Yunanistan’ın başkenti Atina’da silahlı saldırıya uğradı. Kovacevic kendini korumak üzere yere attığı sırada dizinden yaralandı.

Sırbistan futbolunun efsane futbolcularından biri olan Darko Kovacevic’in Yunanistan’ın Başkenti Atina’da silahlı saldırıya uğradı. Ayağından yaralanan ve hastaneye kaldırılan Kovacevic’in durumunun iyi olduğu belirtildi.

Kimliği henüz belirlenemeyen saldırganlar Kovacevic’e silahla ateş etti. Ayağından yaralanan 46 yaşındaki futbol adamının hastaneye kaldırıldığı ve hayati tehlikesinin bulunmadığı aktarıldı.

Saldırganların kimliğinin henüz tespit edilemedi. Ancak yaşanan olay yerinden birkaçyüz metre uzakta saldırganın kullandığı smart marka otomobil yanmış vaziyette bulundu.

Darko Kovacevic, futbolu 2009 yılında Olympiakos’ta bıraktıktan 1 yıl kadar sonra kırmızı-beyazlılarda 3 yıl boyunca sportif direktör olarak görev yapmıştı. 46 yaşındaki futbol adamı, kısa süre öncesine kadar Sırbistan Milli Takımı’nda da sportif direktör olarak görev yapıyordu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz