Ana Sayfa Batı Trakya Haberler KENDİNİ VE ANNESİNİ ATEŞE VERDİ!

KENDİNİ VE ANNESİNİ ATEŞE VERDİ!

22
0

Kendini ve gözleri görmeyen annesini ateşe verdi.

Dimetoka bölgesi köylerinde ikamet eden 56 yaşında bir şahıs kendisini ve gözleri görmeyen 81 yaşındaki annesini ateşe verdi. Annesiyle birlikte yaşayan 56 yaşındaki şahısın annesiyle birlikte psikolojik rahatsızlıktan dolayı ilaç tedavisi gördüğü belirtiliyor.

Elde edinilen bilgilere göre, 56 yaşındaki şahısın kendini yakmak istediğini annesine söylediğinde görme engelli olan annesinin de “yalnız yaşamak istemiyorum, beni de beraberinde al” dediği belirtiliyor.

Böylece kendini ve annesini de aynı anda ateşe veren adam daha sonra üzerlerinde alevlerin yükselmesiyle söndürmeye çalıştığı ifade edilirken, komşuların da yardımıyla yanmaktan son anda kurtuldukları belirtiliyor.

Olay yerine gelen ambulansla Dimetoka Devlet Hastanesi’ne kaldırılan 56 yaşındaki şahısın ellerinde kollarında yanıklar olduğu belirtilirken, annesinin vücudunda ağır yanıklar olduğundan dolayı Dedeağaç Devlet Hastanesi’ne sevkedildiği ifade ediliyor. Olayla ilgili polisin de soruşturma araştırma başlattığı belirtiliyor.  

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz